واکاوی مفاهیم اساسی توزیع محصولات فسادپذیر و محلی و مطالعه موردی آن در دو شرکت SOL و Samodlarna کشور سوئد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی مفاهیم اساسی توزیع محصولات فسادپذیر و محلی و مطالعه موردی آن در دو شرکت SOL و Samodlarna کشور سوئد دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی مفاهیم اساسی توزیع محصولات فسادپذیر و محلی و مطالعه موردی آن در دو شرکت SOL و Samodlarna کشور سوئد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی مفاهیم اساسی توزیع محصولات فسادپذیر و محلی و مطالعه موردی آن در دو شرکت SOL و Samodlarna کشور سوئد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی مفاهیم اساسی توزیع محصولات فسادپذیر و محلی و مطالعه موردی آن در دو شرکت SOL و Samodlarna کشور سوئد :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

امروزه با توجه به مطرح شدن مسائل زیست محیطی و اهمیت یافتن مفاهیم مربوط به حوزه سلامت، توجه پژوهشگران به زنجیرهتامین کالاهای فسادپذیر افزایش یافته است. از مصادیق این امر می توان به توزیع میوه و سبزیجات محلی که تاثیر مستقیمی برسلامت افراد جامعه دارد، اشاره کرد. در این مقاله، ابتدا تعاریف و مفاهیم اصلی فراورده های محلی (میوه و سبزیجات) بیان شده،سپس با مطرح کردن تئوری ساختار توزیع کالای فسادپذیر و محصولات غذایی، به بررسی زنجیره توزیع دو تولید کننده بزرگ میوهو سبزیجات در کشور سوئد (SOL و Samodlarna) که با دو خرده فروش اصلی (Coop و ICA) کار می کنند، پرداخته شدهاست. سپس به قوانین و محدودیت های ICA و Coop در رابطه با محصولات محلی اشاره شده و در پایان نیز نحوه برآورده سازینیازمندی های این دو خرده فروش توسط SOL و Samodlarna مورد واکاوی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.