مقاله تعیین الگوی بهینه مصرف اسپان قارچ صدفی با تاکید بر کاهش هزینه های تولید در منطقه سیستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین الگوی بهینه مصرف اسپان قارچ صدفی با تاکید بر کاهش هزینه های تولید در منطقه سیستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین الگوی بهینه مصرف اسپان قارچ صدفی با تاکید بر کاهش هزینه های تولید در منطقه سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی بهینه مصرف اسپان قارچ صدفی با تاکید بر کاهش هزینه های تولید در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین الگوی بهینه مصرف اسپان قارچ صدفی با تاکید بر کاهش هزینه های تولید در منطقه سیستان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

قارچهای خوراکی یکی از ارزشمندترین و ارزانترین منابع پروتئینی هستند علیرغم اینکه قارچ از بقایا و مواد زاید کشاورزی وصنعتی تغذیه میکند اما سرشار از پروتئین ، کلسیم، فسفر، ویتامین، و اسیدهای آمینه ضروری است در شرایط اقلیمی گرم و مرطوب پرورش قارچ خوراکی دکمه ای دارای محدودیت است در حالیکه قارچ خوراکی صدفی را می توان در سالن پرورش قارچ توسط دستگاههای خنک کننده و تهویه کشت نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.