مقاله پاسخنامه آزمون کشف المحجوب


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پاسخنامه آزمون کشف المحجوب دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاسخنامه آزمون کشف المحجوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخنامه آزمون کشف المحجوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاسخنامه آزمون کشف المحجوب :


۱- نام کتاب بیانگر محتوای کتاب است چون موضوع این کتاب بیان راه حق و شرح کلمات تحقیق و کشف حجب بشریت است ،‌نام کشف المحجوب با آن مناسب است .
۲- حفظ آدابی که در قرآن آمده است «‌فإذا قرأت القرآن فاستعذ بالله من الشیطان الرجیم »‌و استعاذت و استخارت به معنی تسلیم امور خود به خداوند است که صلاح بندگان خداوند بهتر داند و خیر و شری که به بنده رسد او مقدر کرده است . پس بنده باید امورخود را به خداوند تسلیم کند تا شر نفس و امارگی از بنده دفع کند و خیریّت و صلاح وی بدو ارزانی دارد .
۳- نیت برانجام فعل سبقت دارد و در عین حال نیت بر فعل رجحان دارد چنانکه پیامبر ( ص) فرموده است : «‌نیه‌المومن خیر من عمله » پس نیت هر فعل علت آن فعل است و نیت هر فرد ذهنی است و جنبه عینی ندارد .
۴- حجاب رینی : حجاب ذاتی است « بل ران علی قلوبهم ما کانوا یکسبون »‌و کشف آن محال است « انّ الذین کفرو سواء علیهم أانذرتهم أم لم تنذرهم لا یومنون » و پیدایش این نوع حجاب به اراده الهی است « ختم الله علی قلوبهم » حجاب عینی : حجاب صفتی است که کشف آن ممکن است زیرا تبدیل صفات ممکن است .
۶- همانا از میان بندگان دانشمندان از خدا می ترسند . ترسی که در اعمال ظاهر شود را تعبیر به خشوع کرده اند و ترسی که در دل باشد را تعبیر به خضوع کرده اند. عرفان مسبوق به جهل است ولی علم لزوماً اینگونه نیست .
۱۲- فقر اعتباری : عدم بهره مندی بنده از اسباب دنیوی – فقر حقیقی : نیازمندی مطلق بشر به وجود الهی
غنای اعتبار ی:‌بهره مندی بنده از اسباب دنیوی – غنای حقیقی : بی نیازی مطلق الهی
۱۹- حقیقت : جنبه باطنی و اصلی امور – رسم : جنبه ظاهری و فرعی امور – نعت : صفت یا ذکر اوصاف نیکوی کسی حق : وجود الهی – خلق : مخلوقات الهی – تصوف در حقیقت مایه‌ آشکار شدن عظمت الهی و ستایش حق است ودر ظاهر و بین مردمان مایه ستایش اهل آن است .
۲۲- قصد صحبت متصوفه :دو اضافه اختصاصی – چهار گروه : حقیقت تصوف بینان ، ظاهر تصوف بینان ، حسن معاشرت اهل تصوف بینان ، کاهلان و کسل طبعان
۲۸- ابراهیم ( ع) و جبرئیل . در حین به آتش افکندن ابراهیم (ع)
۲۹- فرزدق – هشام طواف کرد و مردم اورا وقری ننهادند در حالی که به زین العابدین (ع) بسیار احترام گزاردندمردی شامی که امام را نشناخته بود نام او را از هشام پرسید ولی هشام امام را معرفی نکرد . در آن حال فرزدق با خواندن این اشعار امام را معرفی کرد – او به حیا چشم فرو می بندد و از مهابتش چشم فرو می بندند و با او سخن نمی گویند مگر آنگاه که لبخند زند .
۳۰-امام جعفر صادق (ع) – هر چه تو را از دیدن حق باز دارد طاغوت توست
۳۱- پیامبر (ص) خطاب به اصحاب صفه – هرکس از امت من برصفتی که شما بر آن خشنود هستید باقی ماند از همنشینان من در بهشت خواهد بود .
۳۲- عقل محدث است و روا باشد که محدث به چون خودی رسد نه آنکه به خدا رسد که قدیم است پس اثبات استدلال عقل موجب تشبیه قدیم به محدث باشد همچنین هر چه عقل اثبات کند ، معرفت نفی آن اقتضاء می کند ، پس عقل عاجز است یعنی باید در تحصیل معرفت عقل را تعطیل کرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.