بهینه سازی خشک کردن کدوتنبل توسط آون


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی خشک کردن کدوتنبل توسط آون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی خشک کردن کدوتنبل توسط آون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی خشک کردن کدوتنبل توسط آون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی خشک کردن کدوتنبل توسط آون :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه حفظ نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف آنها و طولانی نمودن زمان ماندگاریشان به دلیلرشد صادرات و به دست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد کدوتنبل حتی در شرایط یخچال بسیار فاسد شدنی و حساس به فساد میکروبی است و ضروری است به منظور افزایش طول عمر، آن را منجمد یا خشک کنیم. در این تحقیق خشک شدن برش های۰/۵و۰/۷ سانتیمترکدوتنبل ماساکاتا در سه سطح دمایی ( ۵۵و۶۵ و ۷۵ درجه سانتیگراد) توسط آون هوای داغ انجام شد و برخی از پارامترهای تغذیه ای آن نظیر سدیم، چربی، پروتئین و فیبر اندازه گیری شد. . بررسی داده های به دست آمده نشان داد که افزایش دما منجر به تخریب برخی از ترکیبات موجود در کدوتنبل می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.