واکنش مایلارد و انکپسولاسیون واکنش دهنده ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
واکنش مایلارد و انکپسولاسیون واکنش دهنده ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد واکنش مایلارد و انکپسولاسیون واکنش دهنده ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش مایلارد و انکپسولاسیون واکنش دهنده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن واکنش مایلارد و انکپسولاسیون واکنش دهنده ها :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
ترکیبات مواد غذایی به خاطر واکنش های شیمیایی از جمله واکنش مایلارد دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است. از جمله محصولات حاصل از واکنش مایلارد هیدروکسی متیل فورفورال و آکریل آمید است که مطالعات زیادی بر روی کاهش تشکیل این دو ماده در مواد غذایی شده است. یکی از این موارد انکپسوله کردن ترکیباتی است که در این واکنش شرکت می کنند. در این مقاله ابتدا توضیحاتی درباره ی واکنش مایلاردرد و مکانیسم آن داده شده است. سپس استراتژی های کاهش این واکنش مورد بررسی قرار گرفته است که کارآمدترین روش استفاده از آنزیم آسپاراژیناز است. در ادامه فرآیند انکپسولاسیون و نحوه ی استفاده از آن در غذاها مورد بررسی قرار گرفته است. که در این قسمت به تعریف انکپسولاسیون، روش های انکپسوله کردن و اهداف کپسوله کردن در غذاها اشاره شده است. موضوع بعدی مطرح شده تعدیل واکنش مایلارد با استفاده از انکپسوله کردن است که در این بخش سدیم کلرید، آهن و یون های فلزات، اسیدآسکوربیک و اسیدهای چرب غیراشباع موجود در مواد غذایی را تحت عملیات کپسوله کردن قرار داده اند و نتایج حاصل از آن مورد بررسی قرار گرفته است. در تهایت نتایج استفاده کردن از فرآیند انکپسولاسیون ذکر گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.