نانو کپسوله کردن اجزا غذایی با استفاده از سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانو کپسوله کردن اجزا غذایی با استفاده از سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانو کپسوله کردن اجزا غذایی با استفاده از سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانو کپسوله کردن اجزا غذایی با استفاده از سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانو کپسوله کردن اجزا غذایی با استفاده از سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نانوکپسولاسیون، قسمت مهمی از نانوتکنولوژی است که فرآیند به دام انداختن عوامل بیواکتیو در مواد حامل با اندازه ای در مقیاس نانو، تعریف می شود. تقاضاهای زیاد برای تولید مواد غذایی فراسودمند با ارزش تغذیه ای بالا، دز پایین نگهدارنده های سنتتیک و خصوصیات ارگانولپتیک بهتر منجر به کاربردهای بی شمار نانوکپسولاسیون در فرآیندهای غذایی شده است. پلی ساکارید های طبیعی و اصلاح شده وسیله های نوید بخشی، برای نانو و میکرو کپسوله کردن اجزا غذایی فعال است. در این مقاله آخرین پیشرفت های سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدارت برای استفاده در صنایع غذایی، دارویی و دیگر صنایع را بررسی می کند. در ابتدا یک بررسی اجمالی از انواع مختلف کربوهیدارت های استفاده شده در سیستم های تحویل، خصوصیات مولکولی و فیزیکوشیمیایی، کارایی عملکرد و مزایا و معایب آن ها برای انکپسولاسیون ارائه می شود. سپس روش های متنوع برای تولید سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات، سرنوشت بیولوژیکی نانو حامل های کربوهیدراتی در حین هضم ، جذب ، متابولیسم و دفع بحث شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.