مروری برآنزیم ترانس گلوتامینازدرفرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری برآنزیم ترانس گلوتامینازدرفرآورده های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری برآنزیم ترانس گلوتامینازدرفرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری برآنزیم ترانس گلوتامینازدرفرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری برآنزیم ترانس گلوتامینازدرفرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ترانس گلوتامیناز (EC 2.3.3.13، TGase) یک نوع افزودنی، برای تولید پروتئین های جدید در غذاهای بهبود یافته به وسیله ی روش های زیست فناوری است. آنزیم TGase برای اولین بار در کبد خوکچه ی هندی پیدا شد و سپس این آنزیم از سرم گاو، انسان، کبد خوک و موش و گیاهان جداسازی شد همچنین از سال ۱۹۸۵ به بعد بود که توانستند این آنزیم را از میکروارگانیسم هاهمجداسازی کنند. آنزیم TGaseدر سرم خون گاویک ایزوله ی پلاسمای حاوی فیبرین است که برای فعال شدن نیازمند به حضور ترومبین خاص دارد. این آنزیم در مسیر انعقاد خون در بدن مورد نیاز است و در سیستم غذا برای ایجاد اتصال عرضی فیبرین مورد استفاده قرار می گیرد. آنزیم TGase با ترومبین فعال می شود و موجب التیام زخم و جراحت در پستانداران شده و فاکتور XIII نامیده می شود. از این آنزیم اثر مطلوبی را روی سفتی، چسبندگی و قابلیت ارتجاعی استیک گوشت و مرغ تولید شده دارد همچنینترانس گلوتامیناز میکروبی موجب افزایش مقاومت به ذوب، ضریب افزایش حجم و گرانروی نمونه های بستنی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.