کاربرد نانو فیبر سلولز در مایونز کم چربی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نانو فیبر سلولز در مایونز کم چربی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نانو فیبر سلولز در مایونز کم چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نانو فیبر سلولز در مایونز کم چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نانو فیبر سلولز در مایونز کم چربی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

نانو فیبر سلولز (NFC)، مشتق حاصل از اصلاح فیزیکی سلولز می باشد که از واحدهای –D – گلوکز و نواحی کریستالی و آمورف تشکیل شد. هدف از این پژوهش کاربرد نانو فیبر سلولز (۵/۰%) جهت بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و تولید مایونز کم چربی ۳۰% روغن با ویژگی های ارگانولپتیک مطلوب است. یک هفته پس از تولید تیمارها، آزمون های ویسکوزیته، پایداری فیزیکی امولسیون، رفتار جریان، روبش فرکانس، بررسی اندازه ذرات و ارگانولپتیک انجام گرفتند. نتایج حاکی از آن است که هیدروکلوئید نانو فیبر سلولز از توانایی مناسبی جهت پایدار نمودن مایونز کم چربی برخوردار بود. به طوری که نمونه حاوی ۵/۰% نانو فیبر سلولز از لحاظ شاخص های ویسکوزیته، پایداری فیزیکی امولسیون، D[4,3] ذرات، نسبت به نمونه شاهد برتری معناداری داشته (۰۵/0p<) و از نظر تمامی ویژگی های رئولوژیکی و ارگانولپتیک مورد بررسی (به جز قوام)، تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نشان نداد (۰۵/0p>). نتایج آزمون بررسی رفتار جریان، یک رفتار سودوپلاستیک را در نمونه ها نشان داد. طبق آزمون روبش فرکانس نیز در نمونه حاوی نانو فیبر سلولز، روند تغییرات مدول الاستیک در سطحی بالاتر از مدول ویسکوز (G>G) بوده که تقویت ویژگی های الاستیک در نمونه مذکور را نشان داده و مشابه روند در نمونه شاهد بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.