راهکارهای تولید مواد غذایی ارگانیک و سالم در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
راهکارهای تولید مواد غذایی ارگانیک و سالم در ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد راهکارهای تولید مواد غذایی ارگانیک و سالم در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهکارهای تولید مواد غذایی ارگانیک و سالم در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن راهکارهای تولید مواد غذایی ارگانیک و سالم در ایران :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در سال های اخیر مضرات محصولات کشاورزی که با استفاده از مواد شیمیایی تولید شده اند و صدمات ناشی از آن ها ، کارشناسان را بر آن داشت که به ایجاد راهکارهایی برای سلامت جامعه انسانی بپردازند. کشاورزی ارگانیک برای ایمنی بیشتر مواد غذایی از سموم، حشره کش ها، هورمون ها و… در اکثر نقاط جهان مورد توجه قرار گرفته است.در ایران استفاده از محصولات ارگانیک به دلیل تفاوت در هزینه ها و عدم آگاهی از فواید آن در سطوح ابتدایی خود باقی ماند.مهم ترین موانع در این زمینه فقدان دانش و مهارت کافی در تولید محصولات ارگانیک، فقدان بازارهای لازم برای فروش محصولات، آشنایی کم مصرف کنندگان با فواید این محصولات می باشند. هدف این مقاله ارائه راهکارهایی برای حل این مشکل می باشد.این راهکارهای پیشنهادی شامل ترویج فرهنگ توزیع و مصرف محصولات ارگانیک، کشت محصولاتی با حداقل مواد افزودنی، کنترل مکانیکی علف های هرز، نظارت بر تولید در مزارع، انبار و میادین توسط وزارت جهاد کشاورزی، حفظ منابع آبی سالم، شناسنامه دار کردن محصولات ارگانیک، با هدف حفظ محیط زیست و گرایش به توسعه کشاورزی پایدار و اطلاع رسانی به مصرف کنندگان در خصوص خطرات ناشی از مصرف محصولات متداول است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.