بررسی خصوصیات نوشیدنی پروبیوتیک آب انگور و نشاسته سیب زمینی ضایعاتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات نوشیدنی پروبیوتیک آب انگور و نشاسته سیب زمینی ضایعاتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات نوشیدنی پروبیوتیک آب انگور و نشاسته سیب زمینی ضایعاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات نوشیدنی پروبیوتیک آب انگور و نشاسته سیب زمینی ضایعاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات نوشیدنی پروبیوتیک آب انگور و نشاسته سیب زمینی ضایعاتی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در حین فرآیند سیب زمینی ۵۰-۲۰% محصولات خام به صورت ضایعات در می آید که مشکلات زیادی را برای صنایع تبدیلی ایجاد کرده است. از جمله ضایعات سیب زمینی، نشاسته است. یکی از کاربردهای ضایعات نشاسته ای، استفاده در فرآیند های تخمیری است. در این مطالعه به ارزیابی مناسب بودن ضایعات نشاسته سیب زمینی و کنسانتره انگور قرمز برای ساخت نوشیدنی عملگرا توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی پرداخته شده است. در ابتدا ال.پلانتاروم به کنسانتره انگور(تیمار شاهد) و مخلوط کنسانتره انگور و نشاسته ضایعاتی(تیمار نشاسته) تلقیح و تخمیر در °C37 مدت ۷۲ ساعت انجام گرفت. تعداد سلول های زنده و ویژگی های شیمیایی شامل pH، اسیدیته، پلی فنل و فعالیت آنتی اکسیدانی در فواصل زمانی ۰، ۲۴، ۴۸، ۷۲ ساعت اندازه گیری شد. همچنین نمونه های تخمیری پس از پایان گرمخانه گذاری به مدت ۲۸ روز در دمای °C4 قرار گرفتند و تعداد سلول های زنده ال.پلانتاروم اندازه گیری گردید. ارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نشان داد که اضافه کردن نشاسته به آب انگور باعث تفاوت معنی دار در تیمار نشاسته و تیمار شاهد شد. در تیمار نشاسته pH کمتر، اسیدیته بیشتر، تعداد سلول های زنده ال.پلانتاروم بیشتر، در سطح احتمال ۵ درصد مشاهده شد. میزان پلی فنل و فعالیت آنتی اکسیدانی در زمان تخمیر کاهش یافتند. با وجود کاهش توانایی زنده ماندن ال.پلانتاروم در °C4، تیمار نشاسته توانست باکتری های بالاتری را حفظ کند که علت آن می تواند میزان بالاتر سلول های زنده در ابتدای انبارداری و اثر محافظت کنندگی نشاسته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.