بررسی آزمایشگاهی اثر کلوخگی نانوذرات در هدایت حرارتی نانوسیال TiO2-Water و TiO2-Ethylene glycol


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی اثر کلوخگی نانوذرات در هدایت حرارتی نانوسیال TiO2-Water و TiO2-Ethylene glycol دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی اثر کلوخگی نانوذرات در هدایت حرارتی نانوسیال TiO2-Water و TiO2-Ethylene glycol  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی اثر کلوخگی نانوذرات در هدایت حرارتی نانوسیال TiO2-Water و TiO2-Ethylene glycol،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی اثر کلوخگی نانوذرات در هدایت حرارتی نانوسیال TiO2-Water و TiO2-Ethylene glycol :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این مقاله اثر کلوخگی نانوذرات در هدایت حرارتی موثر دو نوع نانوسیال به صورت آزمایشگاهی بررسی شده است. هدف از انجام این آزمایش تعیین اثر کلوخگی نانوذرات در تغییر خواص سیال های متداول مورداستفاده در صنایع گوناگون است. این نانوسیال ها با استفاده از روش تولید دو مرحله ای و با پراکنده ساختن نانوذرات TiO2 در آب و اتیلن گلیکول به کمک دستگاه پراب آلتراسونیک تهیه شده اند. دراین نانوسیال ها از ذرات با قطر متوسط ۲۰ نانومتر استفاده شده است. درصد وزنی ذرات در آزمایش ۰.۰۵% و دمای آزمایش، دمای محیط بوده است. برای اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی روش transient hot-wire به کار رفته است. نتایج نشان می دهد هدایت حرارتی نانوسیال ها با گذشت زمان تحت تاثیر دو عامل افزایش قطر کلوخه ها ( به عنوان عامل افزاینده ) وته نشینی کلوخه ها ( به عنوان عامل کاهنده ) دچار تغییر خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.