اثر مورفولوژیکی نیکل در اندام های گیاه روغنی سویا در حضور قارچ مایکوریزا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مورفولوژیکی نیکل در اندام های گیاه روغنی سویا در حضور قارچ مایکوریزا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مورفولوژیکی نیکل در اندام های گیاه روغنی سویا در حضور قارچ مایکوریزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مورفولوژیکی نیکل در اندام های گیاه روغنی سویا در حضور قارچ مایکوریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مورفولوژیکی نیکل در اندام های گیاه روغنی سویا در حضور قارچ مایکوریزا :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تحقیق با هدف پالایش خاک از فلزات سنگین انجام شد و به بررسی توانایی جذب و توزیع عنصر نیکل در اندامهای مختلف گیاه سویابا حضور قارچ مایکوریزا پرداخته شد این پژوهش در شهرستان سردشت خوزستان بصورت گلخانه ای با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار و ۲ مشاهده وصورت گرفت این طرح شامل ۲ فاکتور است : فاکتور اول: غلظتهای نیترات نیکل در ۴ سطح صفر، ۷۵، ۱۵۰، ۲۲۵ PPM و فاکتور دوم آلودگی و عدم آلودگی خاک با قارچ مایکوریزا Glomus intraradices بود. نتایج نشان داد که حضور قارچ مایکرویزا میزان جذب نیکل در ریشه و ساقه برگ و غلاف سویا افزایش داده است همچنین افزایش نیکل خاک سبب نیکل افزایش میزان جذب و غلظت نیکل در اندامهای رویشی و زایشی گیاه گردید براساس تحقیق صورت گرفته غلظت نیکل در ریشه و ساقه از برگ و غلاف گیاه کمتر بود اثر متقابل قارچ و نیکل خاک معنی دار شد و در کله اندامهای گیاه یدر حضور مایکوریزا غلظت و محتوای نیکل مصرفی در تمامی سطوح بیشتری از گیاهان تلقیح نشده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.