طراحی پلاستیک قاب با مهار بند واگرا (EBF) براساس عملکرد و مقایسه رفتار آن با قاب طراحی شده به روش آیین نامه ای


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی پلاستیک قاب با مهار بند واگرا (EBF) براساس عملکرد و مقایسه رفتار آن با قاب طراحی شده به روش آیین نامه ای دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی پلاستیک قاب با مهار بند واگرا (EBF) براساس عملکرد و مقایسه رفتار آن با قاب طراحی شده به روش آیین نامه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی پلاستیک قاب با مهار بند واگرا (EBF) براساس عملکرد و مقایسه رفتار آن با قاب طراحی شده به روش آیین نامه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی پلاستیک قاب با مهار بند واگرا (EBF) براساس عملکرد و مقایسه رفتار آن با قاب طراحی شده به روش آیین نامه ای :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

قاب های با مهاربند جانبی سازه های بسیار مناسبی برای تحمل بار های ناشی از زلزله هستد. در این قاب ها کلیه فعالیت های غیر الاستیک سازه در عضوی از قاب به نام تیر پیوند خلاصه شده و سایر اعضای قاب به صورت الاستیک باقی می مانند. در حال حاضر از روش طراحی بر اساس ظرفیت برای طراحی این نوع قاب ها استفاده می شود. اما مطالعات اخیر نشان داده است که در این روش، حالت تسلیم در تیر های پیوند به صورت یکنواخت در طبقات توزیع نمی شود که این عامل باعث تمرکز فعالیت های غیر الاستیک اضافی در بعضی طبقات سازه می گردد. در این مقاله روش طراحی جدیدی که بر اساس مفاهیم انرژی و طراحی پلاستیک می باشد معرفی شده است. روند طراحی در این روش با انتخاب مکانیزم تسلیم سازه اغاز می شود. برش پایه طراحی و توزیع نیرو های جانبی از طیف انرژی مربوط به سطح خطر داده شده ای که لازم است تا سازه را از حالت تسلیم به تغییر مکان هدف ببرد به دست می اید. اعضای سازه بر اساس روش طراحی پلاستیک طراحی شده تا سازه به سختی و تغییر مکان های مورد انتظار برسد. در ادامه تحلیل دینامیکی غیر خطی برای مقایسه قاب طراحی شده به این روش و قاب طراحی شده به روش ایین نامه ای انجام شده و نتایج مورد بحث قرار گرفته است. مشاهده شد که با روش طراحی جدید از تشکیل مفاصل پلاستیک در ستون ها جلوگیری شده و دریفت طبقات کمتر و یکنواخت تر شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.