تاثیر تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی بر رفتار ستون ها در سیستم دوگانه قاب خمشی و مهار برون فولادی(با نگرشی بر زلزله تشدید یافته)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی بر رفتار ستون ها در سیستم دوگانه قاب خمشی و مهار برون فولادی(با نگرشی بر زلزله تشدید یافته) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی بر رفتار ستون ها در سیستم دوگانه قاب خمشی و مهار برون فولادی(با نگرشی بر زلزله تشدید یافته)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی بر رفتار ستون ها در سیستم دوگانه قاب خمشی و مهار برون فولادی(با نگرشی بر زلزله تشدید یافته)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی بر رفتار ستون ها در سیستم دوگانه قاب خمشی و مهار برون فولادی(با نگرشی بر زلزله تشدید یافته) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در طرح لرزه ای سازه ها، تعیین تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی با توجه به طرح های معماری در پروژه ها معمولاً با مشکل مواجه می شود. این موضوع باعث شده در مواردی انتخاب بهترین موقعیت و تعداد دهانه های مهار بندی هر سازه به اشتباه در تعیین نیروهای طراحی اعضای مجاور آنها (ستون ها) گردد. از الزامات طرح لرزه ای سیستم های باربر جانبی کنترل ستون های مجاور دهانه های مهار بندی برای ترتیب بار زلزله تشدید یافته می باشد که تابعی از ضریب اضافه مقاومت سازه هستند. این تحقیق به دنبال ارائه و معرفی بهترین مدل سازه ای در مورد تعداد و موقعیت دهانه های مهار بندی در یک سیستم سازه ای همانند سیستم دوگانه قاب خمشی . مهاربند برون محور فولادی می باشد چرا که سیستم های دوگانه در استاندارد ۲۸۰۰ سلسله ویرایش ۳ تنها در خصوص ظرفیت قاب خمشی توضیحات و معیارهایی وجود داشت و رابطه با مهار بندی ها ضوابطی ارائه نشده بود. علیرغم کنترل رابطه زلزله تشدید یافته در مدل هایی که ستون ها از دو جهت به مهار بندها متصل هستند و نیروی زلزله از هر دو راستا به ستون وارد می شود تعداد مفاصل خرابی (از CP گذشته) نسبت به مدل های با مهار بندی هایی پراکنده میزان قابل توجهی افزایش می یابد. ازآنجایی که افزایش نیروی محوری ترین ستون ها باعث کاهش ظرفیت خمشی آنها (علیرغم کنترل بند زلزله تشدید یافته) می باشد لذا به علت وجود لنگر خمشی در قاب های دو گانه این سازمان ها بسیار زودتر سازمان های دیگر دچار خرابی و عبور از آستانه فرو ریزش می شوند این نتیجه مهم در آیین نامه ایران و حتی آیین نامه آمریکا مشاهده نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.