نقش عوامل زمینه ای وحمایت اجتماعی ادراک شده در آسیب های روانی دختران مجرد ۳۰ تا ۴۵ سال(شاغل دردانشگاه علوم پزشکی شهرستان تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش عوامل زمینه ای وحمایت اجتماعی ادراک شده در آسیب های روانی دختران مجرد ۳۰ تا ۴۵ سال(شاغل دردانشگاه علوم پزشکی شهرستان تبریز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش عوامل زمینه ای وحمایت اجتماعی ادراک شده در آسیب های روانی دختران مجرد ۳۰ تا ۴۵ سال(شاغل دردانشگاه علوم پزشکی شهرستان تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش عوامل زمینه ای وحمایت اجتماعی ادراک شده در آسیب های روانی دختران مجرد ۳۰ تا ۴۵ سال(شاغل دردانشگاه علوم پزشکی شهرستان تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش عوامل زمینه ای وحمایت اجتماعی ادراک شده در آسیب های روانی دختران مجرد ۳۰ تا ۴۵ سال(شاغل دردانشگاه علوم پزشکی شهرستان تبریز) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

امروزه پدیده افزایش سن و در ادامه بروز تجرد در دختران به معضل آسیب اجتماعی – روان شناختی تبدیل گردیده وموجب نابسامانی هایی چون آسیب های روانی درآنها گردیده است.هدف پژوهش حاضر بررسی نقش عوامل زمینه ای و حمایت اجتماعی ادراک شده در آسیب های روانی دختران مجرد ۳۰ تا ۴۵ سال می باشد. پژوهش حاضر از نوع تحقیقهای توصیفی وعلی مقایسه ای است. جامعه آماری، دختران مجرد۳۰تا۴۵سال شاغل در دو معاونت بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تبریز بود که ۹۰ نفر از دختران مجرد به روش نمونه گیری هدفمند ا نتخاب شدند و پرسشنامه های بررسی عوامل زمینه ای، حمایت اجتماعی وSCL90-R توسط افراد شرکت کننده تکمیل گردید. داده های پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS و روش رگرسیون چندگانه، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های بدست آمده نشان داد که مدل رگرسیون حاصل از ترکیب متغیرها ی عوامل زمینه ای وحمایت اجتماعی در پیش بینی افسردگی معنی دار است (p<0/01 و ۵/۸۲۲ = F) و با توجه به میزان R(2)=0/296 این متغیرها می توانند ۲۹/۶ درصد افسردگی دختران مجرد را پیش بینی کنند. همچنین مدل رگرسیون حاصل از ترکیب این متغیرها در پیش بینی اضطراب معنی دار است (F=3/934, p<0/01) و با توجه به میزان R(2)=0/221 این متغیرها می توانند ۲۲/۱ درصد اضطراب را در زنان مجرد پیش بینی نمایندولی مدل رگرسیون حاصل از ترکیب این متغیرها در پیش بینی پرخاشگری معنی دار نیست (F=1/009, p>0/05). به عبارتی این متغیرها در دختران مجرد نمی توانند پرخاشگری را پیش بینی نمایند طبق یافته پژوهش حاضر افزایش معاشرت و حمایت خانواده، میزان افسردگی واضطراب را دختران مجرد کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.