کاربردمدلرگرسیون وزنی جغرافیایی (GWR) در بررسی روابط بین عناصر اقلیمی و مراجعین ناشی از بیماری های تنفسی در استان ایلام


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربردمدلرگرسیون وزنی جغرافیایی (GWR) در بررسی روابط بین عناصر اقلیمی و مراجعین ناشی از بیماری های تنفسی در استان ایلام دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربردمدلرگرسیون وزنی جغرافیایی (GWR) در بررسی روابط بین عناصر اقلیمی و مراجعین ناشی از بیماری های تنفسی در استان ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردمدلرگرسیون وزنی جغرافیایی (GWR) در بررسی روابط بین عناصر اقلیمی و مراجعین ناشی از بیماری های تنفسی در استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربردمدلرگرسیون وزنی جغرافیایی (GWR) در بررسی روابط بین عناصر اقلیمی و مراجعین ناشی از بیماری های تنفسی در استان ایلام :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

اقلیم یکی از عوامل موثر بر مرگ و میر انسان است. تغییرات فصلی و روزانه مرگ و میر ارتباط مستقیمی با پارامترهای اقلیمی دارند. این ارتباط برای قرن هاست که شناخته شده است. تاکنون در ایران مدلسازی مکانی اثرات عوامل اقلیمی بر بیماریهای تنغسی مورد توجه قرار نگرفته است. با مدلسازی مکانی می توان عوامل تاثیر گذار اقلیمی بر بروز بیماریها را در فضا مشخص و تعیین نمود. یکی ار روشهای جدید برای دستیابی به دقت بالاتر در تحلیل روابط متاثر از فضا روش رگرسیونی وزندار جغرافیایی است. روش رگرسیونی وزندار جغرافیایی کاربردهای متنوعی از جمله آشکار کردن و تحلیل متغیرها در فضای محلی دارد. در تحقیقات مرتبط با فضا در رشته های همانند محیط شناسی، جغرافیا، پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. بین تعداد مراجعین ناشی از بیماریهای تنغسی با عناصر اقلیمی مورد مطالعه ارتباط وجود داشت؟ بنحوی که عناصر اقلیمی رطوبت نسبی، بارش، فشار هوا، جهت باد در مدل رگرسیون وزنی جغرافیایی(GWR) بیشترین تاثیر گذاری را بر روی مراجعات بیمارستانی در استان ایلام داشته است که بیشترین تاثیر این پارامترها در مراجعات بیمارستانی شهرستان ایلام بوده است، که آن هم شاید بدلیل تمرکز زیاد جمعیت و نزدیکی به مراکز اراثه دهنده ی خدمات بهداشتی درمانی بیشترین مراجعات بیمارستانی در این شهرستان ثبت شده است. در بین سایر شهرستانها بیشترین اثر گذاری متغیر اقلیمی رطوبت نسبی در شهرستان ایلام و کمترین میزان تاثیر گذاری این عنصر اقلیمی طبق نقشه ها در شهرستانهای جنوبی استان بوده است. عنصر اقلیمی فشار هوا در شهرستانهای شمالی و شرقی استان که از میانگین فشار هوای کمتری برخوردارند، کمترین تاثیر را بر میزان مراجعات بیمارستانی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.