بررسی و شناسایی میزان آلودگی فتالات استرها در آبهای معدنی تولیدی در کارخانجات استانمازندران به روش کروماتوگرافی گازیGC-MS


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و شناسایی میزان آلودگی فتالات استرها در آبهای معدنی تولیدی در کارخانجات استانمازندران به روش کروماتوگرافی گازیGC-MS دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و شناسایی میزان آلودگی فتالات استرها در آبهای معدنی تولیدی در کارخانجات استانمازندران به روش کروماتوگرافی گازیGC-MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و شناسایی میزان آلودگی فتالات استرها در آبهای معدنی تولیدی در کارخانجات استانمازندران به روش کروماتوگرافی گازیGC-MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و شناسایی میزان آلودگی فتالات استرها در آبهای معدنی تولیدی در کارخانجات استانمازندران به روش کروماتوگرافی گازیGC-MS :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

از اوایل دهه ۱۹۸۰نگرانی هایی در مورد تأثیر فنالات استرها بر سلامتی انسان وجود داشته است. فنالاتها در انواع مواد غذایی، نظیرغذاهای آماده کودک، محصولات نانوایی، شیرینیجات، غلات، و همچنین آبهای آشامیدنی یافت میشوند. در این تحقیق آلودگی احتمالی تولیدات آب آشامیدنی منطقه مازندران نسبت به فتالات استرها مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری(آب معدنی) به طورتصادفی از ۳نمونه تولیدی در منطقه مازندران(نستله، تولیپ،کریستال) انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت.تحقیقات نشان می دهد با توجه به افزایش روز افزون جمعیت در دنیا و هم چنین ایران، وجود ترکیبات زیان آور به خصوص فتالاتاسترها یکی از مشکلات مهم در صنعت مواد غذایی است. وجود این ترکیبات سبب ایجاد بیماری های زیادی در انسان می گردد کهسلامت عمومی را به مخاطره می اندازد. لذا در این مطالعه میزان فتالات استرها در آبهای معدنی مورد برسی قرار گرفت تا از وضیعتوجود فتالات استرها آگاهی بیشتری حاصل گردد. زیرا آبهای معدنی و آشامیدنی یکی از پر مصرف ترین محصولات غذایی در کشورمی باشد. باید توجه بیشتری به این آلودگی در آبهای آشامیدنی و معدنی مورد مصرف داشت. جهت اندازه گیری فتالات استرها درنمونههای انتخاب شده از روش میکرو استخراج مایع- مایع پخشی ( DLLME)برای پیش تغلیظ و استخراج نمونه های آب معدنیاستفاده شد. بر اساس نتایج تحقیقات آب معدنی تولیپ در محیط کمترین آلودگی و آب معدنی نستله در محیط بیشترین آلودگی رادارند. استاندارد ملی به شماره ۱۰۵۳آب آشامیدنی قسمت ۵-۲-۲حداکثر مجاز دی اتیل هگزیل فتالات ۰/۰۰۸میلی گرم در لیتر میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.