بررسی اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

خواص آنتی باکتریایی، ضدقارچی، ویروس کشی، حشره کشی و آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی از قرون وسطی به رسمیتشناخته شده است. در بسیاری از موارد خواص ضدمیکروبی اسانسها را نتیجه ی تعامل پیچیده بین اجزای مختلف از ترکیباتمانند: فنل ها، آلدئیدها، کتونها، الکلها، استرها، اترها و یا هیدروکربن های موجود در آن میدانند. خاصیت ضدمیکروبیاسانس ها سبب شده که در صنایع غذایی علاوه بر طعم دهندگی در محصولات غذایی، اسانسها به عنوان نگهدارنده هایطبیعی مورد توجه بسیار قرار گیرند. در این مقاله هدف بررسی اثر ضدمیکروبی اسانسهای آویشن، زیره سبز و ریحان و تاثیراجزای سازنده ی اسانس ها بر همدیگر در ارتباط با اثر ضدمیکروبی آنها است. بررسی های انجام شده نشان داد که اسانس هایگیاهی دارای اثرات ضدمیکروبی بالایی هستند و اجزای یک اسانس دارای اثر آنتاگونیستی، افزودنی و هم افزایی بر یکدیگرهستند که باید مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.