تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار Calandula officinalis
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار Calandula officinalis دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار Calandula officinalis کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار Calandula officinalis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار Calandula officinalis :
تعداد صفحات :۲۵
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار آزمایشی بر پایه فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۳ – ۱۳۹۴ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه غیر انتفاعی سنا واحد ساری انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل کود دامی در چهار سطح ( شاهد ، ۲۰ ۶۰ ۴۰ تن در هکتار) و اسید سالیسیلیک در چهار سطح ( شاهد ، ۰/۵ ۱ ۱/۵) میلی مولار بودند. نتایج حاصله نشان داد که تیمارهای کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص مورفولوژیکی گیاه که شامل ( تعداد گل در بوته، قطر گل ، وزن تر و خشک گل ) در سطح ۱ درصد معنی دار شدند. اثر متقابل این دو تیمار بر وزن تر و خشک گیاه در سطح ۱ درصد معنیدار شده، و بر تعدا د گل و قطر گل معنی دار نشد. اثر کود دامی ، اسید سالیسیلیک و همچنین اثر متقابل این دو تیمار بر صفات بیو شیمیایی که شامل ( فنل ، فلاونوئید، آنتوسیانین ، ظرفیت آنتی اکسیدانی و درصد اسانس در گیاه در سطح ۱ درصد معنی دار شدند. فقط اثر متقابل کود دامی و اسید بر درصد اسانس در گیاه همیشه بهار معنی دار نشد. یافته های این تحقیق نشان داد که تیمار کود دامی( ۶۰ تن در هکتار ) و اسید سالیسیلیک ( ۱/۵ میلی مولار) بیشترین تاثیر بر خواص مرفولوژیکی و صفات بیو شیمیایی گیاه همیشه بهار داشتند، فقط درصد اسانس که با افزایش کود دامی کاهش یافت ولی با افزودن اسید سالیسیلیک درصد اسانس نیز افزایش پیدا کرد. گیاهان دارویی منبع غنی از متابولیت های ثانویه یعنی منابع مواد موثره بسیاری از داروها می باشد. که سالیسیلیک اسید با تغییر در متابولیسم گیاه باعث تغییر در مواد ثانویه گیاه از جمله ترکیب های اسانس می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.