بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای آماده در استان های مازندران، گلستان و گیلان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای آماده در استان های مازندران، گلستان و گیلان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای آماده در استان های مازندران، گلستان و گیلان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای آماده در استان های مازندران، گلستان و گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای آماده در استان های مازندران، گلستان و گیلان :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
این مطالعه با هدف بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای آماده یا خارج از خانه در استان های شمالی ایران نظیر:مازندران، گلستان و گیلان انجام شده است. اطلاعات مورد نیاز در این پژوهش مربوط به سال های ۱۳۹۲-۱۳۸۸است، که از مرکز آمار ایران استخراج و بصورت دادههای پنلی در قالب نرم افزار Eviews برآورد شده است. نتایجحاصل از تخمین نشان میدهد که رابطهی مستقیم و معنیداری بین میزان مصرف غذای آماده و نرخ مشارکتاقتصادی زنان و در مقابل رابطه ی معکوسی بین میزان مصرف و تعداد اعضای خانوار وجود دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.