اثر محدودیت غذایی و نوع چربی جیره بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر محدودیت غذایی و نوع چربی جیره بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر محدودیت غذایی و نوع چربی جیره بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محدودیت غذایی و نوع چربی جیره بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر محدودیت غذایی و نوع چربی جیره بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
این آزمایش به منظور مطالعه اثر درجه اشباع چربی جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی تحت محدودیت غذایی انجامگرفت. از ۷۲۰ قطعه جوجه گوشتی یکروز نر از سویه تجاری راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملاً تصلادفی و آزمایش فاکتوریل ۴*۲ با ۳ تکرار و ۳۰ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده گردید. فاکتورهای آزمایش عبارت بودتد از : ۱- تغذیه آزاد و یا یک روز در میان و ۲- جیره های آزمایشی حاوی چربی های با تسبت اسیدهای چرب غیر اشباع به اشباع ۲، ۳/۵، ۵ و ۶/۵ که با استفاده از نسبت های مختلف روغن آفتابگردان و پیه گاو تنظیم گردیدند. تغذیه یک روز در میان در روزهای ۲۸-۱۸ روزگی بطور معنی داری مصرف خوراک و افزایش وز راکاهش و ضریب تبدیل غذایی را افزایش داد، اما تغذیه آزاد در روزهای ۴۲-۲۹ این تفاوت را جبران نمود . در روز ۲۸، جیره با نسبت ۶/۵ اسیدهای چرب غیر اشباع به اشباع بطور معنی داری مصرف خوراک و رشد را کاهش و ضریب تبدیل غذایی را افزایش داد. در روز ۴۲، جوع چربی جیره اثری بر مصرف خوراک و افزایش وزن نداشت اما اثری شبیه به سن ۲۸ روزگی بر ضریب تبدیل غذایی ایجاد نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.