بررسی کارایی باکتری های اندوفیت خیار در کنترل نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه و گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی باکتری های اندوفیت خیار در کنترل نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه و گلخانه دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی باکتری های اندوفیت خیار در کنترل نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه و گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی باکتری های اندوفیت خیار در کنترل نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه و گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی باکتری های اندوفیت خیار در کنترل نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه و گلخانه :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

درحال حاضر نماتد ریشه گرهی javanica Meloidogyne به عنوان یک معضل مهم درگلخانه های خیار کشور مطرح است.. در بررسی حاضر جهت کنترل بیولوژیک نماتد ریشه گرهی از باکتری های اندوفیت استفاده گردید تعداد ۷۰ تعداد ۷۰ جدایه باکتری از ریشه خیار مزارع و گلخانه های استان خرسان رضوی جداسازی و خالص سازی شدند. براساس شکل شناسی کلنی های باکتری و منطقه جغرافیایی تعداد ۲۰ جدایه نماینده برای آزمایشات سنجش زیستی انتخاب شدند. قابلیت ضد نماتدی جدایه های نماینده باکتریایی اندوفیت در کاهش شاخصهای بیمای زایی نماتد javanica . در ازمون سنجش زیستی حدودا ۹۰ تا ۱۰۰% ارزیابی شد. هفت جدایه که بیشترین درصد مرگ و میر لارو سن دوم و عدم تفریخ تخم را نشان دادند. به عنوان جدایه منتخب برای مطالعه در گلخانه انتخاب و از نظر توانایی کاهش شاخصهای بیماری زایی کاهش خسارت بیماری وافزایش شاخصهای رشدیگیاه خیار مورد بررسی قرار گرفتند. جدایه های Em1 ،Fm1 و Y15 به طور قابل توجهی در کاهش تعداد تخم گال و لارو سن دوم در ریشه های خیار آلوده به M. javanica موثر واقع شدند. پایین ترین شاخص گال درتیمار این سه جدایه در مقایسه با شاهد آلوده به نماتد مشخص گردید. در آزمونهای گلخانه متعلق به گونه Pseudomonas rhodesiae و جدایه Y15 متعلق به گونه Acinetobacter johnsonii می بانشد احتمال می رود این اولین گزارش از ویژگی بیوکنترل گونه Pseudomonas rhodesiae بر روی نماتد ریشه گرهی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.