پروژه کار‏آفرینی تولید نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کار‏آفرینی تولید نان دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کار‏آفرینی تولید نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کار‏آفرینی تولید نان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کار‏آفرینی تولید نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کار‏آفرینی تولید نان :

پروژه کار‏آفرینی تولید نان در ۳۵ صفحه ورد قابل ویرایش

فصل اول :

هدف کلی :

اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد .

هدف جزیی :

۱. اشتغال زایی
۲. سود آوری
۳. اراعه یک کار مولد
۴. کاهش ضایعات نان
۵. افزایش کیفیت تولید
۶. شکوفایی اقتصادی
۷. رضایت مردم از نان‌های فانتزی

ضرورت تحقیق :

نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفاده نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این ماده غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود که خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود کنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نان‌های تئوری و سنتی بیشتر رایج گشته‌است . در این پروژه هر یک از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نان‌های دیگر را طوری پخت کنیم و راهکارهایی را استفاده کنیم که همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با کیفیت و آسان کمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .

۱)مقدمه :

نان اصلی ترین غذای صفره خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیه آرد ، نحوه پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین ماده غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از نان طبخ شده در کشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینه اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشک ، نان کپک زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .

به طور کلی در طول سالیان دراز که پخت نان به شیوه سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت کنونی نبود . اما در دو دهه اخیر که جمعیت کشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقه مردم با نانی که توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوه عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان کار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوه نگهداری و مصرف نان توسط مصرف کننده را می‌توان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .

در جهان صنعتی امروزه کیفیت به عنوان یکی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعت محسوب می‌شود . اگر تولید به معنای کلی و گسترده از روندی بهینه و مطلوب برخودار باشد طبیعی است کاهش و حتی گاهی حذف ضایعات را در پی دارد . در واقع اگر در تمامی مراحل تولید بتوانیم مقررات و ضرابط استاندارد در امراعات و اجرا کنیم از آفات ضایعات و در نتیجه خسارات اقتصادی مصون خواهیم بود و تولید و توجیه اقتصادی پیدا خواهد کرد که این خود باعث شکوفایی اقتصاد ملی می‌شود .

در این میان صنایع تولید کننده مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند زیرا غذا از ضروریات زندگی و زنده بودن است . کیفیت ، ارزش غذایی ، بهداشت و سلامت ماده غذایی در برنامه استاندارد غذایی گنجانده شود .

تحقیقات صورا گرفته در زمینه بروز ضایعات موجود در صنعت تولید مواد غذایی حاکی از صنعت عوامل اجرایی استاندارد های مربوط به آماده سازی فرآیند پخت . نگهداری و توزیع مواد غذایی است .

در گستره زبان فارسی گندم و نان بنیاد هستی و پایه ادامه زندگی هست و بر اساس آیات متعددی در قرآن کریم از خوشه گندم به عنوان نعمت و برکت منبع اصلی غذا و یک دانه بهشتی نام برده شده‌است . از دیر باز اقوام و ادیان و ملل مختلف از گندم به عنوان الهه حاصلخیزی و زراعت ، هدیه‌ای از بهشت و نشانه‌ای از یمن و برکت الهی یاد می کنند .

گندم یکی از مهمترین ، ارزنده ترین و پایدار ترین دانه گیاهی است که طی قرون و اعصار متمادی دو شرایط سخت و دشوار کره زمین به حیات خود ادامه داده است .

مهمترین فرآورده حاصل از گندم نان است . نان غذای اصلی مردم در بسیاری از کشورهای جهان می‌باشد . و روزانه قسمت زیادی از نیازهای تغذیه‌ای شامل انرژی ، پروتوئین ، املاح معدنی و ویتامینهای گروهB را تامین می‌نماید .

ناسپاسی امروز ما نسبت به این ماده غذایی با انهرش موجب به کار بردن زیاد عبارت « ضایعات نان » در محافل علمی و غیر علمی شده است .

تاریخ دقیق نانوایی کاملا مشخص نشده‌است . به احتمال بسیار قدیمیترین نان دنیا در پنج هزار سال ۵۰۰۰ قبل در سوییس پیدا شده که در موزه لندن عزه‌ای از آن موجود است .

۵ ) مواد چربی :

چربی‌های هیدروژن یا مارگارین ، روغن‌های مایع و یا کره مخصوص

صنایع پخت نان می‌باشد . حداکثر مقدار مجاز مورد مصرف ۴۰/۰ می‌باشد . افزودن این مقدار باعث بهبود کیفیت همیز و نان حاصله شده و افزودن بیش از ۲۰/۰ مانع تشکیل کلوتن و پاره شدن آن می‌گردد .

۶ ) شیر خشک :

استفاده از شیر خشک در فرمول نان بیشتر برای ازدیاد حجم ، بهبود طعم و بو افزایش انراش غذایی ، بهبود در رنگ و کمک به فرآیند تخمیر انجام می گیرد . به علاوه اضافه کردن شیر خشک جذب آب خمیر را بالا برده و موجب نگهداری آب در محصول نهایی می‌گردد .

۷ ) مواد تورم دهنده :

موادی هستند که در اثر اضافه کردن آب متورم شده و چندین برابر وزن خود سنگین می‌شوند به همین دلیل و سیکوزیته خمیر در اثر افزودن این مواد افزایش یافته و درصد جذب آب آرد افزایش می‌یابد . مواد تورم دهنده در تهیه محصولات صنایع پخت و نانوایی ، جهت بر قراری تنظیم آب و خمیر و نان به کار می‌رود .

۸ ) مواد پخت مخلوط :

به منظور دستیابی به ویژگی مناسب و مطلوب خمیر نان ، باید از چند ماده مختلف استفاده نمود تنظیم میزان و مقدار افزودن ترکیبات مختلف به خمیر هزینه هنگفتی را در بر دارد لذا بدین منظور امروزه در کشورهای پیشرفته چندین ماده پخت را با یکدیگر مخلوط کرده و جهت عمل آوری و به‌دست آوردن کیفیت مطلوب نان عرضه می‌نمایند .

این مواد شامل :

مواد تسریع کننده تولید گاز .
مواد تورم دهنده .
اموسیفایرهای طبیعی و سنتیک ویا ثبات دهنده خمیر .
مواد اکسید کننده و احیاء کننده .

مهمترین ممواد پخت که در صنایع نانوایی ایران مصرف روزمره‌ای دارند مخمرها و خمیر ترش هستند که جزو بهبود دهنده های روزمره‌ای محسوب می‌شوند . ودر خمیر به کار می‌روند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.