بررسی اثر پرتوتابی گاما ب رافت وزنی قند احیا؛ نشاسته و نیتریت غده های سیب زمینی های دو رقم آگریا و ساته طی انبارهای سنتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پرتوتابی گاما ب رافت وزنی قند احیا؛ نشاسته و نیتریت غده های سیب زمینی های دو رقم آگریا و ساته طی انبارهای سنتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پرتوتابی گاما ب رافت وزنی قند احیا؛ نشاسته و نیتریت غده های سیب زمینی های دو رقم آگریا و ساته طی انبارهای سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پرتوتابی گاما ب رافت وزنی قند احیا؛ نشاسته و نیتریت غده های سیب زمینی های دو رقم آگریا و ساته طی انبارهای سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پرتوتابی گاما ب رافت وزنی قند احیا؛ نشاسته و نیتریت غده های سیب زمینی های دو رقم آگریا و ساته طی انبارهای سنتی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

نگهداری سیب زمینی پس از برداشت با مشکلات عمده ای همراه است. روشهای شیمیایی موجود نگهداری چون استفاده از مالیک هیدرازید نفتالین استیک اسید نهتنها به نگهداری مناسب محصول در انبار کمک نمی کند بلکه اثرات جانبی نامطلوبی را نیز به دنبال دارند این مطالعه اثر روش پرتوتایی روی برخی خصوصیات کمی وکیفی این محصول طی دوران انبارداری مورد بررسی قرار می دهد.غده های سیب زمینی رقم آگریا و سانته با دزهای ۳۰ تا ۱۵۰ گری تیمار و همراه با غده های شاهد به مدت بیش از ۸ ماه در انبار سنتی نگهداری شدند هر ۳۵ روز یک بار برخی پارمترهای کیفی و کمی نمونه های سب زمینی شامل افت وزنی قند احیاء نشاسته و نیتریت اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس حاصل ازاندازه گیری پارامتر مورد مطالعه در غده های تیمار شده مورد آزمایش طی دوره نگهداری در ناشندهنده معنی دری بودن اثر سطوح هر یک ازتیمارها؛ ارقام سیب زمینی دزهای پرتوتایی ونیز اثرات متقابل آنها در سطح ۵ بر صفات مورد مطالعه در نمونه های سیب زمینی درانبار سنتی می باشد. براساس نتایج دز ۹۰ تا ۱۲۰ گری پرتوایی به شکل معنی داری در سطح ۵ بیش ازدیگر تیمارها درصد جوانه زنی افت رطوبت و تیرگی بافت را در غده ها کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.