فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه گرایش زیادی به مصرف مواد غذایی فراویژه یعنی غذاهای دارای ارزش دارویی و تغذیه ای ویژه علاوه بر خواص تغذیه ای پایه، بوجود آمده است. پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها و محصولات غنی شده تغذیه ای، همگی از جمله این مواد غذایی هستند. در نتیجه مصرف مواد غذایی فراویژه، جمعیت میکروب های ساکن روده از تعادل بهتری برخوردار می شود که به موجب آن سلامت بیشتر را برای مصرف کنندگان به دنبال دارد. مصرف فرآورده های پروبیوتیک از روش های مناسب و مؤثر تنظیم فلور میکروبی روده است. انکپسولاسیون (ریزپوشانی) به عنوان یک تکنولوژی برای قراردادن مواد جامد، مایع، گاز، در کپسولهای کوچک مطرح است. این تکنولوژی با حفاظت مواد در برابر اکسیداسیون در طول مدت تولید و نگهداری از ایجاد بو و مطعم نامطلوب جلوگیری کرده و مانع از دست رفتن ارزش تغذیه ای و متابولیکی آنها می شود. انکپسولاسیون پروبیوتیک ها، جهت افزایش تقویت کارآیی آنها در حین فرآیند وهمچنین رهایش کنترل شده در دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می گیرد. انکپسولاسیون عبارت است از پوشش دادن لایه ای از هیدروکلوئیدها به دور سلول های میکروارگانیسم های پروبیوتیک و محصور کردن آنها به منظور تفکیک از محیط، طوری که آزاد سازی هدفمند سلول ها در مکان و زمان مناسب را به دنبال داشته باشد. انکپسولاسیون در صنایع غذایی تکنیکی نسبتاً جدید می باشد و هدف از آن حفظ ویژگی های زیستی ترکیب در طول پروسه تولید و همچنین در زمان نگهداری تلقی می گردد. با توجه به گستردگی و تنوع محصولات پروبیوتیک و موفقیت های بدست آمده در بکارگیری ریزپوشانی پروبیوتیک ها، لزوم انجام مطالعات بیشتر ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.