شناسایی و اولویت بندی موانع اجرا و پیاده سازی مدیریت دانش با رویکرد تصمیم گیری چند معیاره فازی(مورد مطالعه: گروه خودرو سازی سایپا)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی و اولویت بندی موانع اجرا و پیاده سازی مدیریت دانش با رویکرد تصمیم گیری چند معیاره فازی(مورد مطالعه: گروه خودرو سازی سایپا) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی و اولویت بندی موانع اجرا و پیاده سازی مدیریت دانش با رویکرد تصمیم گیری چند معیاره فازی(مورد مطالعه: گروه خودرو سازی سایپا) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی موانع اجرا و پیاده سازی مدیریت دانش با رویکرد تصمیم گیری چند معیاره فازی(مورد مطالعه: گروه خودرو سازی سایپا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی موانع اجرا و پیاده سازی مدیریت دانش با رویکرد تصمیم گیری چند معیاره فازی(مورد مطالعه: گروه خودرو سازی سایپا) :
تعداد صفحات :۲۷
چکیده مقاله:
اهمیت دانش را در محیط جهانی و پیچیده امروز نمی توان نادیده گرفت. سازمانهایی که می دانند چگونه اطلاعات را به طور مؤثر کسب، توزیع و مدیریت کنند رهبران صنعت خود خواهند بود. سازمانها با رقابت جهانی و برای باقی ماندن در دنیای رقابت باید نوآوری در کاهش هزینه ها، گسترش بازارها و کارآیی فرآیندهای خود را افزایش دهند، اهمیت مدیریت دانش درچنین نقطه ای ظاهرمی شود. شرایط و فضای رقابتی بیش از پیش پیچیده و متغیر امروز، سازمانهایی که می خواهند در این عرصه باقی بمانند را وادار می سازد در جهت پیاده سازی مدیریت دانش در راستای کسب مزیت رقابتی کوشا باشند و چون احتمال شکست پروژه های مدیریت دانش زیاد است، بنابراین برای دستیابی به موفقیت باید بتوانند شرایط پیش روی خود را با روشهای علمی و مطمئن پیش بینی و استراتژیهای مناسب را جهت اجرای پروژه اتخاذ و پیاده نمایند. با در نظرگرفتن این شرایط پروژه استقرار مدیریت دانش در سازمانها خود با چالشها و پیچیدگی هایی روبرو است که عدم شناسایی و رفع موانع پیش و حین استقرار، پروژه مدیریت دانش را با شکست مواجه خواهد ساخت که علیرغم صرف منابع و زمان سازمان نمی توان از مزایای استقرار مدیریت دانش بهره مند شود. برهمین اساس هدف اصلی پژوهش حاضر شناسایی و اولویت بندی موانع اجرا و پیاده سازی مدیریت دانش گروه خودرو سازی سایپا با روش کمی- کیفی می باشد. برای داده های اولیه تحقیق با انجام مصاحبه از مدیران و کارشناسان سازمان مورد مطالعه مبادرت به تهیه پرسشنامه محقق ساخته بصورت مقایسه زوجی معیارها و زیر معیارها نموده است پرسشنامه در اختیار جامعه آماری محدود در قالب حجم نمونه به تعداد ۱۰ نفر متشکل از مدیران و خبرگان درگیر موضوع و علاقه مند به آن در شرکت سایپا با روش نمونه گیری غیر احتمالی با رویکرد قضاوتی(گزینشی) انتخاب شده اند، قرار گرفته و پس از پاسخ دادن، یافته های آن را با استفاده از روش های تصمیم گیری فازی و با استفاده از مدل فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی از روش چانگ و روش سازگاری ماتریس زوجی گوگوس و بوچر تحلیل شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد به منظور تحقق اهداف مدیریت دانش، عواملی همچون پیاده سازی سیستم مدیریت اطلاعات، در نظر گرفتن اهرم های انگیزشی، اهمیت به تخصص افراد و کارکنان دانشی، ایجاد ساختار سازمانی منعطف و جو مشارکتی همراه با اعتمادو تعهد، برگزاری دوره های آموزشی برای مدیران یک گام ضروری می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.