ترویج کارآفرینی با استفاده از انباشت سرمایه اجتماعی و مدیریت دانش (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی شهرستان یزد و بافق)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترویج کارآفرینی با استفاده از انباشت سرمایه اجتماعی و مدیریت دانش (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی شهرستان یزد و بافق) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترویج کارآفرینی با استفاده از انباشت سرمایه اجتماعی و مدیریت دانش (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی شهرستان یزد و بافق)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترویج کارآفرینی با استفاده از انباشت سرمایه اجتماعی و مدیریت دانش (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی شهرستان یزد و بافق)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترویج کارآفرینی با استفاده از انباشت سرمایه اجتماعی و مدیریت دانش (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی شهرستان یزد و بافق) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف تعیین رابطه بین ابعاد سرمایه اجتماعی و مدیریت دانش با فرآیند کارآفرینی در سازمان تأمین اجتماعی شهرستانیزد و بافق صورت گرفته است. این مقاله از نوع تحقیقات توصیفی است که با روش پیمایشی و همبستگی انجام شده است. جامعه آمارکلیه کارکنانی بودند که اداره تأمین اجتماعی شهرستان یزد و بافق فعالیت ادار انجام می دهند که از میتان آنتان ۱۵۱ نفر به روشنمونه گیر تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. جهت جمع آور اطلاعات از پرسشنام استاندارد در مقیاس لیکرت و پنج گزینه ایاستفاده شد. برای پایایی پرسشنامه از ضریب آلفا کرونباخ استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها پژوهش در سطح آمار توصیفی واستنباطی با استفاده از نرم افزار SPSS و تحلیل مدل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار LISREL انجام گرفت. نتایج پژوهش نشان می دهد که سرمایه اجتماعی می تواند بر مدیریت دانش و گرایش کارآفرینانه اثر گذار باشد. همچنین سه بعد سرمایه اجتماعی شاملساختار ، شناختی، و رابطه ا بصورت مستقیم بر مدیریت دانش و گرایش کارآفرینانه تاثیر می گذارد و بصورت غیرمستقیم تنها بعد رابطهای سرمایه اجتماعی شامل تعامل اجتماعی بر مدیریت دانش اثرگذار است. بین مدیریت دانش با گرایش کارآفرینانه رابطه معنی دار وجوددارد. و در نهایت نتای نشان دادکه تنوع دانش و کاربرد دانش جدید در زمان معرفی خدمات جدید منبع مهمی از گرایش ها کارآفرینانه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.