کارآموزی صنایع گوشت- کارخانه یادمان گوشت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی صنایع گوشت- کارخانه یادمان گوشت دارای ۵۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی صنایع گوشت- کارخانه یادمان گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی صنایع گوشت- کارخانه یادمان گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی صنایع گوشت- کارخانه یادمان گوشت :

بخشی از فهرست کارآموزی صنایع گوشت- کارخانه یادمان گوشت

تاریخچه ساخت فرآورده های گوشتی در ایران

فصل اول: دستگاهها و تجهیزات ۱
۱-۱گیوتین ۱
۱-۲ چرخ گوشت ۱
۱-۳ آسیاب ۲
۱-۴ کاتر ۲
۱-۵ دستگاه استخوان گیری ۴
۱-۵-۱ دستگاه استخوان گیری حلزونی ۴
۱=۵-۲دستگاه استخوان گیری پیستونی ۵
۱-۶ دستگاه کلیپ زن ۵
۱-۷ دستگاه سوسیس پیچ ۶
۱-۸ دستگاه پر کن مجهزبه سوسیس پیچ و سوسیس جمع کن ۶
۱-۹ دستگاه یخ ساز ۶
۱-۱۰ دستگاه پر کردن فرآورده های گوشتی ۷
۱-۱۱ دیگ بخار ( بویلر) ۸
۱-۱۲ دستگاه اتاق پخت و دود ۹
۱-۱۳ دستگاه بسته بندی خلاء(واکیوم) ۹
۱-۱۴دستگاه تامبلرTumbler ۱۰

فصل دوم : پوشش های سوسیس و کالباس ۱۱
۲-۱ پوشش های طبیعی ۱۱
۲-۲ پوشش های های مصنوعی ۱۲

فصل سوم : مواد تشکیل دهنده ۱۳
۳ -۱ گوشت ۱۳
۳-۱-۱ نکات مهم گوشت ۱۴
۳-۱-۲ گوشت گرم ۱۴
۳-۲ پروتئین سویا ۱۵
۳-۳ آرد سوخاری ۱۶
۳-۴ گلوتن ۱۶
۳-۵ نمک ۱۷
۳-۶ ادویه ۱۷
۳-۷ چربی های حیوانی ۱۷
۳-۸ روغن مایع ۱۷

فصل چهارم: مالش دادن (ماساژ)وعمل آوری گوشت ۱۸
۴-۱ روش عمل آوری مرطوب ( نمک سود کردن ) ۱۸
۴-۲ روش عمل آوری گوشت توسط دستگاه Tumbler ۱۹
۴-۳ مصرف ادویه ( اسانس ) برای مالش دادن گوشت ۲۱
۴-۴ روش عمل آوری گوشت با همزنهای معمولی و ساده ……………………………………۲۱
۴-۵ روش عمل آوری گوشت مرغ ۲۲

فصل پنجم: تکنولوژی تولید ۲۳
۵-۱خواص تکنولوژیک گوشت های DFD ۲۳
۵-۲خمیر فرآورده های گوشتی ( Farsh ) ۲۴
۵- ۳ تهیه خمیر مرغ ۲۵
۵-۴ تهیه خمیر کمکی ۲۵
۵-۵ روش تهیه ژله کازئین ۲۶
۵-۶ ساخت انواع سوسیس در ایران ۲۷
۵-۷ ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی ۲۷
۵-۸ روش ساخت سوسیس خام ۲۸
۵-۹ سوسیس واکیوم شده ۲۹
۵-۱۰ سوسیس کوکتل ۳۱
۵-۱۱سوسیس فرانکفورتر ۳۲
۵-۱۲روش عمومی ساخت کالباس ۳۳
۵-۱۳ژامبون ها ۳۵
۵-۱۴روش عمومی ساخت ژامبون ها ۳۶

فصل ششم : آزمونهای مورد استفاده در صنایع گوشت ۳۹
۶-۱وسایل آزمایشگاه ۳۹
۶-۲ آزمونهای میکروبی و شیمیایی ۳۹

فصل اول: دستگاهها و تجهیزات
تمامی ماشین الات خط تولید و تجهیزات تولید فراورده های گوشتی در کارخانه دام و دریا ( پونل) از کشور های اروپایی وارد گردیده . لذا ماشین الات و تجهیزات بکار رفته به شرح ذیل توضیح داده می شود.
۱-۱گیوتین :
این دستگاه جهت قطعه قطعه کردن گوشتهای منجمد بی استخوان استفاده می شود ودارای ظرفیت و ابعاد گوناگون می باشد. اندازه گوشتهای قطعه شده به فاصله تیغه گیوتین از یکدیگر بستگی دار در ضمن جنس تیغه ها از نوع استیل بسیار محکم است .
قطعات گوشت حاصل از این دستگاه بطور مستقیم درکاتر مورد استفاده قرار گرفته و نیازی به چرخ گوشت زیر صفر ندارد .
ظرفیت این دستگاهها حدود ۲۵۰-۱۵۰ کیلوگرم در ساعت در نظر گرفته می شود علت این امر آنست که بیشتر گوشت تحویلی به واحد بصورت گوشت منجمد با استخوان می باشد.
۱-۲ چرخ گوشت :
گوشت منجمد بااستخوان ابتدا قصابی شده و قبل از استفاده از کاتر ، آنرا چرخ می کنند. اینکار توسط چرخ گوشت معمولی انجام می شود . چرخ گوشتهای که در صنعت بکار برده می شوند مقاوم بوده و دارای چندین تیغه و پنجره هستند قطر سوراخهای صفحه دستگاه چرخ گوشت بین ۱ تا ۲۰میلمتر می باشد . چرخ گوشتهای جدید مجهز به تجهیزاتی برای جدا نمودن غضروف و تکه های غیر قابل چرخ شدن هستند . در ضمن این دستگاهها دارای جک هیدرولیک بوده که توسط آن محتویات چرخ دستی (نزولی) بدرون چرخ گوشت ریخته می شود .
نکته قابل توجه این است که کلیه قطعات چرخ گوشت باید قابل پیاده کردن باشند تا براحتی بتوان آنها را شستشو و ضد عفونی کرد.
۱-۳ آسیاب :
بعضی از مواد اولیه بصورتی که وارد کارخانه می شوند قابل مصرف نبوده ویا دارای وضعیت مطلوب از نظر درشتی برای مصرف نیستند . لذا لازم است که توسط آسیاب به اندازه های مناسب آسیاب شود . یک دستگاه آسیاب الکتریکی با صفحات و منافذ مختلف ( ریز و درشت ) برای این منظور در نظر گرفته می شود. آسیاب انتخاب ساخت ایران بوده و موتور آن تسمه ای و با قدرت ۳ اسب می باشد .
۱-۴ کاتر :
کاتر یکی از اساسی ترین و پیچیده ترین دستگاههای تولید فراورده های گوشتی می باشد. تمام مواد اولیه فراورده های گوشتی در کاتر با یکدیگر مخلوط شده و خمیر یکنواخت انواع مختلف سوسیس و کالباس و همبرگر تهیه می گردد. کاتر شامل یک کاسه با محفظه چرخان شفت هایی که برروی آن تیغه های خنجری شکل نصب شده و نیز تجهیزات مربوط به تخلیه اتوماتیک خمیر است .کاسه کاتر با سرعتی حدود ۳۰۰۰-۱۸۰۰ دور در دقیقه می چرخد ومواد از زیر تیغه ها که حدود ۱ تا ۲ میلیمتر از سطح کاتر فاصله داشته عبور کرده و توسط آنها کاملا ریز می شوند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.