بهبود ارزش تغذیهای کنجاله پنبهدانه به روش تخمیر در شرایط جامد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهبود ارزش تغذیهای کنجاله پنبهدانه به روش تخمیر در شرایط جامد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهبود ارزش تغذیهای کنجاله پنبهدانه به روش تخمیر در شرایط جامد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود ارزش تغذیهای کنجاله پنبهدانه به روش تخمیر در شرایط جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهبود ارزش تغذیهای کنجاله پنبهدانه به روش تخمیر در شرایط جامد :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
کنجاله پنبهدانه یکی از منابع پروتئین گیاهی در تغذیه حیوانات بوده و استفاده از این منبع به دلیل وجود گوسیپول آزاد، اسیدهای چرب سیکلو پروپنوئید و پائین بودن قابلیت هضم آن، در تغذیه حیوانات بویژه تک معدهایها محدود میباشد. هدف این تحقیق بررسی فناوری تخمیر بر کاهش سطح گوسیپول آزاد کنجاله پنبهدانه و بهبود ارزش تغذیهای آن میباشد. پس از فعال سازی سه میکروارگانیسم باسیلوس سابتیلیس، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا، سوسپانسیون اسپوردار این سه میکروارگانیسم به طور جداگانه به هر یک از ظرفهای تخمیر تلقیح شد و به مدت ۷ روز انکوبه شدند یک گروه هم بدون تلقیح به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. بیشترین کاهش سطح گوسیپول آزاد و افزایش میزان پروتئین خام مربوط به گروه تخمیر شده با باسیلوس سابتیلیس بود. سپس، به ترتیب گروه تخمیر شده با آسپرژیلوس نایجر و گروه تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا قرار داشتند که تفاوت این گروهها با گروه شاهد، از لحاظ آماری معنیدار ۰/۰۵>p بود. همچنین گروههای تخمیری از لحاظ فیبر خام، چربی خام و خاکستر با گروه شاهد تفاوت معنیداری ۰/۰۵>p داشتند. به طور کلی فناوری تخمیر از طریق کاهش غلظت گوسپول آزاد و افزایش غلظت پروتئین در بهبود ارزش تغذیهای کنجاله پنبهدانه مؤثر میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.