بررسی مقدار فلزات سنگین مس، نیکل و کروم در سبزیجات خوراکی تره،جعفری،شوید،گشنیز و شنبلیله کشت شده در اراضی شهر جیرفت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقدار فلزات سنگین مس، نیکل و کروم در سبزیجات خوراکی تره،جعفری،شوید،گشنیز و شنبلیله کشت شده در اراضی شهر جیرفت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقدار فلزات سنگین مس، نیکل و کروم در سبزیجات خوراکی تره،جعفری،شوید،گشنیز و شنبلیله کشت شده در اراضی شهر جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقدار فلزات سنگین مس، نیکل و کروم در سبزیجات خوراکی تره،جعفری،شوید،گشنیز و شنبلیله کشت شده در اراضی شهر جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقدار فلزات سنگین مس، نیکل و کروم در سبزیجات خوراکی تره،جعفری،شوید،گشنیز و شنبلیله کشت شده در اراضی شهر جیرفت :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ورود و تجمع فلزات سنگین در اراضی زراعی بطور عمده ناشی از فعالیت های صنعتی، کودهای شیمیایی، کود های حیوانی، فاضلاب شهری، کمپوست و آفت کش هاست. ورود فلزات سنگین به زنجیره غذایی و رسیدن به غلظت های بحرانی اثرات زیان بار متابولیکی و فیزیولوژیکی در موجودات زنده به جابی می گذارد. در این تحقیق جهت ارزیابی آلودگی ناشی از عناصر مس، نیکل و کروم در برخی سبزی های خوراکی، غلظت این عناصر درنمونه های کشت شده شهر جیرفت بررسی شد. از مزارع سبزیجات سه منطقه طی ماه های دی تا اسفند به طورکلی ۱۵۰ نمونه (هر ماه ۵۰ نمونه) از سبزیجات تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و شوید نمونه برداری شد. سپس سبزیجات نمونه برداری شده به طور مجزا با آب مقطر شسته و آبکشی شدند و سپس نمونه ها بطور کامل خشک شدند. عمل هضم اسیدی بر روی نمونه ها صورت گرفت و غلظت فلزات سنگین محلول با استفاده از دستگاه جذب اتمی (Aanalyst-400 ساخت امریکا) اندازه گیری شدند. برای تجزیه تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS.19 استفاده شد. در این تحقیق مشخص شد میانگین غلظت مس و نیکل در این سبزیجات با هم برابر نیست و این اختلاف یک اختلاف معنادار می باشد (p<0/05) و میانگین غلظت کروم در این سبزیجات اختلاف معناداری را نشان نمی دهد(p<0/05) میانگین غلظت فلزات مس و نیکل در سبزیجات درحد نسبتا متوسطی قرار قرار دارد ولی میانگین غلظت فلز کروم دراین سبزیجات بالاتر از محدوده استاندارد اعلام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.