بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی عامل شانکر پوستی گردو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی عامل شانکر پوستی گردو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی عامل شانکر پوستی گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی عامل شانکر پوستی گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی عامل شانکر پوستی گردو :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بیماری شانکر پوستی گردو توسط باکتری Brenneria nigrifluens ایجاد میگردد. شانکر پوستی از مهمترین بیماریهای خسارت زا بوده و در شرایط محیطی مناسب به عنوان یک عامل جدی، درختان گردو را تهدید مینماید. در این تحقیق طی فصول بهار و تابستان سال ۱۳۹۳ نمونه های گیاهی مشکوک و دارای علائم زخم از تنه و شاخه های درختان گردو از مناطق عمده گردوکاری استان لرستان جمع آوری شده و جداسازی باکتری انجام شد. پس از خالص سازی و جداسازی باکتری، شناسایی آنها با آزمونهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی صورت گرفت. تنوع ژنتیکی پاتوژن نیز با تکنیک rep-PCR و آغازگر BOXAIR انجام شد. در ادمه دادههای مرتبط با خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی جدایههای مورد بررسی به کمک نرمافزار Ntsys-PC آنالیز گردید. براساس خصوصیات فنوتیپی و بیوشیمیایی، جدایه ها به عنوان B. nigrifluens تشخیص داده شدند. همچنین آنالیز عددی خصوصیات فنوتیپی و بیوشیمیایی در سطح تشابه ۹۴ درصد، جدایهها را به چهار گروه تقسیم کرد. در آزمون rep-PCR و آغازگر BOX مشخص شد که جدایه ها در سطح تشابه ۸۸ درصد به سه گروه تقسیم میشوند که جدایههای مربوط به شهرستان دورود در یک گروه مجزا نسبت به سایر جدایه ها قرار گرفتند. نتایج بیانگر تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جدایههای عامل بیماری در استان لرستان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.