بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

سبزیجات برگی به سبب ارزش غذایی فراوانی که دارند دربسیاری از کشورهای جهان به طور عمده قسمت قابل توجهی از سبد روزانه خواربار خانواده را تشکیل میدهند.سبزیجاتی مانند نعناع ،ریحان ،کاهو ،تره ،شاهی ،مرزه ،جعفری ،شوید واسفناج به لحاظ دارا بودن انواع ویتامین ها ،مواد معدنی ،مواد پروتئینی ومواد سلولزی نقش بسیار مهمی در تغذیه وسلامتی انسان ایفا می کنند. در این آزمون از نمونه کاهو استفاده شده است و تیمارهای مورد استفاده دما (محیط-یخچال) و اشعه UV با دوزهای ( طول موج kj/m3 4.30 – باطول موج kj/m3 6.45 – باطول موج kj/m3 8.60 ) کار شده است. استفاده از تیمار اشعه در رشد کلنی های کپک ومخمر تاثیر مطلوبی داشته به صورتی که تیمار سوم در طی ده روز نگهداری بعد سه روز کشت رشد کلنی های کمتری داشته ،نمونه ۲و ۳ بعد از تیمار با اشعه بعد از پنج روز نگهداری و شمارش کشت بعد از سه روز رشد کلنی هایی شبیه به هم دارند و بین این دو تیمار در روز پنجم نگهداری نمونه اختلاف معنی داری وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.