کاربرد مواد رنگی طبیعی و سنتزی به عنوان افزودنی های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد مواد رنگی طبیعی و سنتزی به عنوان افزودنی های خوراکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد مواد رنگی طبیعی و سنتزی به عنوان افزودنی های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد مواد رنگی طبیعی و سنتزی به عنوان افزودنی های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد مواد رنگی طبیعی و سنتزی به عنوان افزودنی های خوراکی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

امروزه رنگ به عنوان یک فاکتور اساسی در محصولات تجاری مطرح است. خوراکی های طبیعی قبل از مصرف فرآوری یا ذخیره می شوند. اولین فاکتور مورد توجه مصرف کنندگان مشخصه های ظاهری محصول و مشخصههای کیفی آنها میباشد. به طور خاص رنگ مواد خوراکی تاثیر به سزایی در توجه مصرف کنندگان به این محصولات دارد. در این مطالعه سعی شده است به جنبه های مختلف مواد رنگی طبیعی و سنتزی پرداخته و استانداردها و آئین نامه های مختلف با هم مقایسه شوند تا بتوان امکان سنجی لازم را برای استفاده از مواد رنگی به عنوان افزودنی های خوراکی انجام داد. همچنین، ویژگی های تعدادی از مواد رنگی طبیعی و سنتزی، اثرات بالینی آنها بر روی حیوانات مختلف و کاربرد های آنها به عنوان افزودنی های خوراکی بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.