مقاله تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان :
تعداد صفحات :۴۳
محصولات غذایی طی تولید، نگه داری و پخش تحت تیمارهای حرارتی قرار میگیرند که بر خصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی موثر هستند. در این پژوهش، صمغ دانهی شاهی و گزانتان در غلظت ۱% (وزنی ـ وزنی) تهیه و تحت تیمارهای گرمکردن (°C60-30 دقیقه، °C80-23 دقیقه، °C100-18 دقیقه و °C121-15 دقیقه) و انجماد (۱۸-/۲۴ ساعت و °C 30-/15ساعت) قرار گرفتند. سپس، خصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی توسط ویسکومتر دورانی (مدل بوهلین) در دمای °C 25 اندازهگیری گردید. با اعمال گرما یک افزایش غیرقابل بازگشت در ویسکوزیتهی صمغ دانهی شاهی مشاهده شد، در حالی که صمغ گزانتان قابلیت مقاومت در برابر دمای بالا (°C 121) را نداشت. در فرآیند انجماد، تبدیل آب بهیخ منجر به افزایش اتصالات مولکولی و بهبود خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.