بررسی خواص فیزیکی دو رقم مختلف گردو در استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکی دو رقم مختلف گردو در استان چهارمحال و بختیاری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکی دو رقم مختلف گردو در استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکی دو رقم مختلف گردو در استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکی دو رقم مختلف گردو در استان چهارمحال و بختیاری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی از مهترین پارامترها در طراحی سیستم های درجه بندی، انتقال، فرآوری و بسته بندی می باشند. در بین مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی، ابعاد، جرم، حجم، سطح تصویر و سطح رویه از اهمیت بالایی در سیستم های اندازه بندی برخوردار هستند. به منظور ارتقاء سطح مکانیزاسیون در عملیات برداشت و فرآوری میوه گردو به عنوان یک محصول تولیدی در ایران، اولین گام به دست آوردن اطلاعات جامعی از خصوصیات محصول است. دانستن خواص فیزیکی و مکانیکی این محصول در بسیاری از مسائل مربوط به طراحی ماشین ها و دستگاه های پس از برداشت امری ضروری است. به همین منظور در این پژوهش برخی خواص فیزیکی گردوی رقم کاغذی و سنگی شامل ابعاد، قطر متوسط هندسی محصول، سطح رویه محصول، جرم، مساحت سطح رویه محصول، حجم محصول مورد پژوهش قرار گرفت. نتایج نشان داد که گردو کاغذی ریز دارای بیشترین ضریب کرویت معادل با ۹۷/۶۶ می باشد. اما در اندازه متوسط بیشترین مقدار ضریب کرویت برابر با ۹۶/۱۶ است که برای رقم گردوی سنگی حاصل گردیده است این در حالی است که برای رقم گردوی کاغذی مقدار ضریب کرویت برابر با ۹۵/۷۵ است. در اندازه درشت نیز رقم سنگی مقدار ضریب کرویت بزرگتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.