بررسی تأثیر غلظت ها و دماهای مختلف بر رفتار جریان عصاره آلبالو


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر غلظت ها و دماهای مختلف بر رفتار جریان عصاره آلبالو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر غلظت ها و دماهای مختلف بر رفتار جریان عصاره آلبالو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر غلظت ها و دماهای مختلف بر رفتار جریان عصاره آلبالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر غلظت ها و دماهای مختلف بر رفتار جریان عصاره آلبالو :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ویژگی های رئولوژیکی آب میوه ها از دیدگاه های طراحی دستگاه ها، کنترل فرآیند و مقبولیت نزد مصرف کننده ها حائز اهمیت هستند. عصاره میوه حاصل با رئولوژی مختلف، از نظر رنگ، طعم و خواص رئولوژیکی هستند. در این تحقیق، مقادیر تنش برشی و ویسکوزیته ی عصاره آلبالو در سرعت های برشی ۱ تا ۱۰۰ بر ثانیه، غلظت های ۱۲ تا ۶۵/۵ درجه بریکس و دماهای ۵ تا ۸۵ درجه سانتیگراد تعیین شدند. ابتدا داده های تن برشی- سرعت برشی در مدلهای جریانی مختلف شامل نیوتنی، قانون توان، بی هنگام، هرشل بالکی، کاسون و میرزایی برک برازش شدند و کفایت مدلها توسط ضریب تبیین (R2) و خطای استاندارد (SE) ارزیابی شدند. میزان R2 بالا و SE پایین در مدل قانون توان مشاهده گردید که نسبت به بقیه مدلها برازش بهتری دارد. در غلظتهای پاین با افزایش سرعت برشی مقدار گرانروی ظاهری تقریباً قابت بوده و محلول رفتار نیوتنی داشت ولی در غلظتهای بالاتر به دلیل رفتار شبه پلاستیک با افزایش سرعت برشی مقدار گرانروی ظاهری کاهش یافت. در کلیه تیمارها گرانروی ظاهری با افزایش غلظت عصاره، افزایش و با افزایش دما و سرعت برشی ، کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.