ارزیابی و مقایسه برخی صفات میوه در چهار رقم زیتون در استان های گیلان وزنجان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی و مقایسه برخی صفات میوه در چهار رقم زیتون در استان های گیلان وزنجان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی و مقایسه برخی صفات میوه در چهار رقم زیتون در استان های گیلان وزنجان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و مقایسه برخی صفات میوه در چهار رقم زیتون در استان های گیلان وزنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی و مقایسه برخی صفات میوه در چهار رقم زیتون در استان های گیلان وزنجان :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
در این پژوهش سه صفت میوه زیتون شامل وزن میوه، نسبت گوشت به هسته و درصد روغن میوه ی چهار رقم شامل ماری، زرد، شنگه روغنی در استان های گیلان و زنجان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس صفات نشان داد که اثر رقم و منطقه هر کدام به صورت جداگانه بر صفت درصد روغن میوه و وزن میوه در سطح یک درصد معنی دار شده است، در حالیکه اثر متقابل رقم در منطقه معنی دار نشد. رقم ماری بالاترین درصد روغن و کمترین وزن میوه را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.