اثر روش های مختلف خاک ورزی بر اجزای عملکرد محصول عدس دیم (Lens culinaris) و شاخص مخروطی (PR) در منطقه کوهین


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روش های مختلف خاک ورزی بر اجزای عملکرد محصول عدس دیم (Lens culinaris) و شاخص مخروطی (PR) در منطقه کوهین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روش های مختلف خاک ورزی بر اجزای عملکرد محصول عدس دیم (Lens culinaris) و شاخص مخروطی (PR) در منطقه کوهین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش های مختلف خاک ورزی بر اجزای عملکرد محصول عدس دیم (Lens culinaris) و شاخص مخروطی (PR) در منطقه کوهین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روش های مختلف خاک ورزی بر اجزای عملکرد محصول عدس دیم (Lens culinaris) و شاخص مخروطی (PR) در منطقه کوهین :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

به منظور بررسی و مقایسه روش های مختلف خاک ورزی و تأثیر این روش ها بر اجزای عملکرد عدس و شاخص مخروطی طرحی در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تیمار شامل بی خاک ورزی یا کشت مشتقیم (NT)، کم خاک ورزی با خاک ورز مرکب ( MT1) ، کم خاک ورزی با دیسک دو طرفه (MT2) و خاک ورزی رایج با گاوآهن برگردان دار همراه با دیسک دو طرفه ( CT ) با چهار تکرار در مرکز تحقیقات حفاظت خ/اک و آب کوهین ( دانشگاه تهران ) به اجرا درآمد. نتایج تجزیه واریانس در زمینه اجزای عملکرد محصول نشان دهنده معنی دار صفت های عملکرد بیولوژیک در هکتار در سطح ۵% و طول ریشه در سطح ۱% بودند این در حالیست که از لحاظ عملکرد دانه تفاوت معنی داری مشاهده نشد. همچنین در مورد شاخص مخروطی خاک بین تیمارها تفاوت معنی داری در سطح ۱% مشاهده شد در حالیکه رطوبت وزنی خاک در تیمارها تفاوت معنی داری را نشان نداد. نتایج مقایس میانگین برتری معنی دار تیمار (CT) به میزان ۱۳۹۳/۷ کیلوگرم بر هکتار را نسبت به تیمارهای (NT) با ۱۰۰۶/۳ کیلوگرم بر هکتار و تیمارهای (MT1) و (MT2) به ترتیب ۸۹۲/۳ و ۸۱۵/۳ کیلوگرم برهکتار نشان داد. نتایج کمترین مقدار صفت طول ریشه را مربوط به تیمار (NT) با میانگین ۵/۱۲ سانتی متر مرتبط داشته و تیمارهای (MT2)، (CT) و (MT1) به ترتیب دارای میانگین ۸/۱۲، ۸/۰۴ و ۶/۷۶ سانتی متر بودند. نتایج بیانگر بالاتر بودن شاخص مخروطی خاک در اعماق ۱۰-۰ و ۲۰-۱۰ سانتی متری در دو تیمار (NT) و (MT1) به صورت معنی داری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.