اثرات عوامل ژنتیکی و محیطی بر تولید و ترکیبات شیر بزهای بومی کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات عوامل ژنتیکی و محیطی بر تولید و ترکیبات شیر بزهای بومی کردستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات عوامل ژنتیکی و محیطی بر تولید و ترکیبات شیر بزهای بومی کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات عوامل ژنتیکی و محیطی بر تولید و ترکیبات شیر بزهای بومی کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات عوامل ژنتیکی و محیطی بر تولید و ترکیبات شیر بزهای بومی کردستان :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش برآورد اثرات عوامل محیطی بر روی ترکیبات شیر در بزهای نژاد مرخز و مویی استان کردستان بود. نمونه هایموردنیاز از دو نژاد بز مرخز و بز مویی و از سه گله مختلف (دو گله بز مرخز و یک گله بز مویی) و در سه مرحله مختلف شیردهی(پس از زایش، اواسط و اوآخر شیردهی) جمع آوری شد. ترکیبات نمونه های شیر مورد آنالیز قرار گرفت. دامنه میانگین شیر تولیدی روزانه بزها از ۵۰۹/۱۸ گرم در اولین مرحله شیردهی تا ۴۷۸/۰۷ گرم در سومین مرحله شیردهی بود. ولی درصد پروتئین از ۳/۲۱ به ۳/۳۶ و درصد چربی شیر از۳/۹۲ به ۴/۱۱ افزایش یافت. اثرات گله بر روی میزان تولید شیر روزانه غیر معنی دار ولی بر صفات ترکیبات شیر معنیدار بود(فرمول در متن اصلی مقاله) همچنین گله مرخز بانه دارای تولید، درصد چربی و درصد لاکتوز بیشتر نسبت به دو گله دیگر بود، اما دارای درصد پروتئین کمتر بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.