کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن دارای ۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن :

بخشی از فهرست کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن

۳-۱-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی ۱
۳-۲-غلات: ۱
۳-۲-۱-گندم: ۱
۳-۲-۲-مشخصات فیزیکی دانه گندم ۲
۳-۲-۳-عوامل موثر در کیفیت گندم ۳
۳-۲-۳-۱-عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم ۳
۳-۲-۳-۲-عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم: ۴
۳-۲-۴-ترکیبات گندم ۴
۳-۲-۵-نگهداری گندم: ۷
۳-۲-۶-کیفیت گندم های ایران: ۸
۳-۳-تکنولوژی آسیاب گندم ۸
۳-۳-۲-فن آوری آسیاب کردن گندم و مراحل تولید آرد: ۹
۳-۳-۲-۱-تمیز کردن گندم: ۹
۳-۳-۲-۲-مشروط کردن گندم : ۱۲
۳-۳-۲-۲-۱-روش های مشروط کردن ۱۳
۳-۳-۲-۳-مراحل مختل فرآیند آسیاب کردن ۱۵
۳-۳-۲-۳-۱-سیستم آسیاب های غلطکی ۱۵
۳-۳-۲-۴-نگهداری آرد گندم ۱۹
۳-۴-آرد گندم ۲۰
۳-۴-۱-مواد افزودنی به آرد ۲۰
۳-۴-۲-استفاده از روشهای فیزیکی برای اصلاح آرد ۲۲
۳-۴-۳-عوامل موثر در کیفیت آرد ۲۳
۳-۵-تاسیسات و تجهیزات کارخانه آرد ۲۶
۳-۵-۱-طراحی کارخانه آرد ۲۶
۳-۵-۲-انبار کارخانه: ۳۰
۳-۵-۲-۱-تعریف انبار و نقش آن ۳۰
۳-۵-۲-۲-انواع انبار: ۳۰
۳-۵-۲-۳-انبار گندم: ۳۰
۳-۵-۲-۴-انبار آرد: ۳۳
۳-۷-نتیجه گیری ۳۹
۳-۸-جداول: ۴۰
۳-۹- منابع و ماخذ ۴۲

تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی
کارخانه آرد زاودی در سال ۱۳۶۹ تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد.
شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر ترکمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است.
۳-۲-غلات:
غلات شامل گندم ،جو، ذرت، برنج ارزان، سویا ، جاودار، یولاف، سور گوم می باشد قسمت اعظم غلات تولید شده برای تامین غذای انسان مصرف می شود و مابقی به مصرف خوراک دام می رسد. مصرف صنعتی غلات در مقایسه با مصرف تغذیه أی آن به مراتب کمتر است. مقدار مصرف غلات در هر منطقه أی متفاوت می باشد که مصرف غلات به عادات غذایی مردم و بخصوص به درآمد سرانه بستگی دارد یعنی هر چه قدر درآمد سرانه (وضعیت مالی) بالاتر باشد مصرف غلات کمتر می گردد. طبق هرم انرژی وزارت بهداشت و کشاورزی آمریکا ۴۰ درصد انرژی دریافتی بدن از نان و فرآورده های غلات، محصولات خمیری (مانند ماکارونی) و برنج تامین می شود. غلات و (کربو هیدرات ها) در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی دارند. (یک گرم کربو هیدرات چهار کیلو کالری انرژی تولید می کند.) قسمت اعظم تولید غله مربوط به گندم است که از آن آرد برای تولید نان و فرآورده های دیگر حاصل می شود.
۳-۲-۱-گندم:
گندم جزء گیاهان گلدار زیر شاخه نهان دانه گان، در رده گیاهان تک لپه ای، در را سته گلومی فلورا در تیره یا فامیل GRAMMINEGE یا POACEAE و جنس TRITICUM است . از بین ۳۰۰۰ گونه ی شناخته شده گندم سه گونه در تجارت بین المللی دارای اهمیت بیشتری می باشد که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارتند از: تریتیگوم و وگلارمهم ترین گندم مورد استفاده آسیاب داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است. تریتیکوم دیو روم مناسب ترین گونه گندم برای تولید ماکارونی است. تریتیکوم ، کمپکتوم دارای پروتئین کمتری بوده و در فرآورده های قنادی و بیسکویت به کار می رود.
۳-۲-۲-مشخصات فیزیکی دانه گندم
دانه گندم بطور مشخص از سه قسمت آندو پسرم، پوسته و جوانه تشکیل شده است
۱-آندوپسرم:
۸۳ درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و قسمت عمده آن نشاسته است ، بعلاوه حدود ۷۵ درصد از پروتئین دانه هم در همین قسمت قرار گرفته، مقدار مواد معدنی آن کم و حدود ۳/۰ تا ۴/۰% است در دانه گندم هر چه به مرکز دانه نزدیک شویم میزان پروتئین کم تر می شود اما کیفیت پروتئین و گلتون آرد حاصل از این قسمت بیشتر است و در مواردی که آرد قسمت های مرکزی دانه تحت عنوان آرد قنادی یانول جدا شود. کیفیت آرد باقیمانده کم می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.