بررسی اثرات ضد باکتریایی سینامالدئید و اوژنول بر باکتری های پاتوژن در مواد غذایی و روش های آزمایشگاهی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضد باکتریایی سینامالدئید و اوژنول بر باکتری های پاتوژن در مواد غذایی و روش های آزمایشگاهی آن دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضد باکتریایی سینامالدئید و اوژنول بر باکتری های پاتوژن در مواد غذایی و روش های آزمایشگاهی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد باکتریایی سینامالدئید و اوژنول بر باکتری های پاتوژن در مواد غذایی و روش های آزمایشگاهی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضد باکتریایی سینامالدئید و اوژنول بر باکتری های پاتوژن در مواد غذایی و روش های آزمایشگاهی آن :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
بیماری های منتقله از غذا یک مشکل عمده و پر هزینه است و ار جمله راه های حذف یا کاهش رشد میکروارگانیسم های بیماری زا یا عامل فساد و افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی استفاده از مواد طبیعی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی می باشد. در این میان این ترکیبات سینامالدئید و اوژنول دارای خواص ضد باکتری خوبی بوده و می توان از ان ها به عنوان جایگزین مواد نگهدارنده شیمیایی مانند بنزوات، سوربات و پروپیونات در صنایع غذایی استفاده کرد. در این مقاله که به صورت مروری تنظیم شده ،کلیاتی از اسانس های گیاهی و ترکیبات شیمیایی ان ها از جمله سینامالدئید و اوژنول روش های مختلف ازمایشگاهی ان ها، حالت سینرژیسم ترکیبات فرار اسانس ها و نحوی عملکرد ترکیبات شیمیایی اسانس ها مورد بحث قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.