ارزیابی برخی صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم دیررس گلابی آسیابی. Pyrus serotina Rehd


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم دیررس گلابی آسیابی. Pyrus serotina Rehd دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم دیررس گلابی آسیابی. Pyrus serotina Rehd  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم دیررس گلابی آسیابی. Pyrus serotina Rehd،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم دیررس گلابی آسیابی. Pyrus serotina Rehd :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در گلابی های آسیایی (Pyrus serotina Rehd) خصوصیاتی مانند آبدار بودن و بافت ترد سبب کیفیت خوب میوه می شوند. این پژوهش در باغ پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در سال باغی ۱۳۹۴ بر روی دو رقم دیررس گلابی اسیایی به نام های KS8 و KS12 و بر اساس طرح بلوک های کامل تصادفی( ۵ بلوک) در سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که دو رقم از لحاظ سفتی میوه تفاوت معنی داری داشتند. به طوری که رقم KS8 با میزان سفتی ۹/۱۴ کیلوگرم بر سانتی متر مربع سفتی بیشتری نسبت به رقم KS12 ( با میزان سفتی ۶/۶۲ کیلوگرم بر سانتی متر مربع) داشت اما از لحاظ میزان مواد جامد محلول ( رقم KS8 با میزان مواد جامد محلول ۱۵/۱۷ درجه بریکس و رقم KS12 با ۱۴/۹۹ درجه بریکس) و اسیذیته عصاره میوه (pH) و ( ۴/۵۸ در رقم KS8 و ۴/۵۴ در رقم KS12) تفاوت معنی داری بین ارقام مشاهده نشد با این حال رقم KS8 میزان مواد جامد محلول و اسیدیته عصاره میوه (pH) بیشتری نسبت به رقم KS12 داشت. نتایج حاصل در تعیین زمان مناسب برداشت و با رویکرد کیفیت مناسب بازار، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.