اثر متقابل مس و سالیسیلیک اسید بر میزان کربوهیدرات های محلول ، نا محلول و پرولین دو رقم گیاه ماش( Vigna radiata L )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر متقابل مس و سالیسیلیک اسید بر میزان کربوهیدرات های محلول ، نا محلول و پرولین دو رقم گیاه ماش( Vigna radiata L ) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر متقابل مس و سالیسیلیک اسید بر میزان کربوهیدرات های محلول ، نا محلول و پرولین دو رقم گیاه ماش( Vigna radiata L ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل مس و سالیسیلیک اسید بر میزان کربوهیدرات های محلول ، نا محلول و پرولین دو رقم گیاه ماش( Vigna radiata L )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر متقابل مس و سالیسیلیک اسید بر میزان کربوهیدرات های محلول ، نا محلول و پرولین دو رقم گیاه ماش( Vigna radiata L ) :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
سالسیلیک اسید یا اورتوهیدروکسی به گروهی از ترکیب های فنلی تعلق دارد که به عنوان یک مولکول سیگنالی مهم برای تعدیل پاسخ های گیاه به تنش های محیطی شناخته شده است مس یک ریز مغزی اصلی گیاهی است که برای اجزای تشکیل دهنده یک پروتئین چند آنزیم مورد نیاز است. در پژوهش حاضر تأثیر توام غلظت های مختلف سولفات مس ( ۰ و ۰/۵ و ۱ و ۱/۵ میلی مولار) و سالسیلیک اسید ( ۵ میکرومولار) در کشت هیدروپونیک بر برخی از فعالیت های فیزیولوژیکی گیاه ماش در دو رقم پرتو و گوهر ماش مورد توجه قرار گرفت آزمایش ها بر اساس چهار تکرار در هر تیمار انجام پذیرفت. براساس نتایج حاصل از این پژوهش، غلظت بالای مس در گیاه ماش رقم پرتو و گوهر موجب کاهش نشاسته در برگ گردید. در مقابل میزان پرولین و تنها یک محصول افزایش یافتن در این پژوهش سالسیلیک اسید توانست تا حدودی اثرات منفی مس را تعدیل نماید. و شواهد نشان داد که تحت تنش غلظت بالای فلز سنگین مس در تمام پارامترهای مورد سنجش رقم گوهر نسبت به رقم پرتو () ماش مقاوم تر و بردبارتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.