کارآموزی صنایع غذایی محصولات لبنی می ماس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآموزی صنایع غذایی محصولات لبنی می ماس دارای ۷۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی صنایع غذایی محصولات لبنی می ماس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی صنایع غذایی محصولات لبنی می ماس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی صنایع غذایی محصولات لبنی می ماس :
بخشی از فهرست کارآموزی صنایع غذایی محصولات لبنی می ماس
فصل اول
مقدمه—————————————————۴
تاریخچه محصولات—————————————-۱۶
تاریخچه کارخانه——————————————۱۸
ظرفیت تولید———————————————۲۰
فصل دوم
مواد اولیه مورد استفاده———————————۲۱
کنترل کیفیت آنها————————————–۲۷
فصل سوم
خطوط تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در
مختلف تولید—————————————— ۲۹
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب—————————-۳۶
فصل جهارم
تجهیزات آزمایشگاهی————————————-۵۱
انواع مختلف آزمایشات————————————۶۴
استانداردها———————————————۶۶
فصل پنجم
نتیجه گیری———————————————۶۸
انتقادات————————————————-۶۹
پیشنهادات———————————————-۷۰
فصل ششم
منابع و مراجع——————————————–۷۱
شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم تأمین کننده کلسیم و فسفر مورد نیاز انسان است در هر لیتر شیر گاو ۱ تا ۲/۱ گرم کلسیم و ۱ گرم فسفر وجود دارد . نسبت کلسیم به فسفر در شیر ۱ تا ۴/۱ است که با توجه به نحوه جذب هر یک از این دو عنصر در بدن انسان از نظر تغذیه حائز اهمیت است .
مصرف شیر و فراورده های آن باعث افزایش طول عمر افزایش کارآیی جسمی و فکری ، کاهش بیماریهای عفونی کاهش پوکی استخوان و رشد مطلوب در کودکان و نوجوانان می شود از نظر تغذیهای مصرف یک لیوان شیر معادل مصرف یک لیوان ماست یادو لیوان دوغ است شیر مایعی مغذی است که از ترشح غدد پستان در پستانداران ماده بدست می آید هدف از پرورش گاو شیری تولید شیر با کیفیت بسیار خوب است که تا حد امکان با استفاده از غذا و نیروی کارگر کمتری صورت می گیرد . در حال حاضر در خوشبینانه ترین حالت سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور ۹۵ کیلوگرم می باشدکه میزان توصیهشده توسط متخصصین تغذیه ۱۶۵ کیلوگرم می باشد این در حالی است که سرانه مصرف در برخی کشورهای توسعه یافته اروپایی به مقادیر بالاتر از ۳۰۰ میرسد . سهم اشتغالزایی مستقیم صنعت شیر شامل گاوداریها، مراکز جمع اوری شیر و کارخانه های فرآوری شیر حدود ۲۰ درصد از کل اشتغال بخش کشاورزی و ۸/۲ درصد از کل اشتغال کشور است
پروتئین شیر
بعد از آب مواد پروتئینی قسمت اعظم بافتهار نرم و ۱۸ درصد وزن بدن را تشکیل می دهند . پروتئین ها مسئول ساخت ، نگهداری و ترمیم بافتهای بدن هستند و لازم است همیشه به مقدار لازم در رژیم غذایی استفاده شوند . پروتئینی که با خوردن غذا به بدن انسان می رسد در سیستم گوارشی و کبد به ترکیبات ساده تری شکسته شده و جذب سلولها می شود . واحدهای سازنده پروتئین به نام اسید امینه معروف است تاکنون ۱۲۰ اسیدآمینه شناخته شده که ۱۸ نوع آن در شیر موجود است از نظر علم تغذیه ، ۸ نوع اسید آمینه از مجموع ۲۰ نوع آن از اسیدهای آمینه ضروری بدن هستند که بدن قادر به ساخت آن نبوده و باید با غذا تأمین شوند . شیر دارای کلیه اسیدهای آمینه ضروری است وشیر و فراورده های شیری منبع بسیار خوبی برای تأمین مواد مورد نیاز بدن است . در کشورهای آمریکا ، کانادا و اروپای غربی ۲۰ تا ۳۰ درصد پروتئین از شیر تأمین می شود . این رقم در کشورهای آسیایی کمتر از ۱۰ درصد است مصرف روزانه ۵/۰ لیتر شیر ۵۰ درصد پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین می کند .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.