بررسی وضعیت جمعیت شناختی و خانوادگی مراجعین به کمپ های ترک اعتیاد شهر یزد و راهکارهای رسانه ای کاهش بروز اعتیاد


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت جمعیت شناختی و خانوادگی مراجعین به کمپ های ترک اعتیاد شهر یزد و راهکارهای رسانه ای کاهش بروز اعتیاد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت جمعیت شناختی و خانوادگی مراجعین به کمپ های ترک اعتیاد شهر یزد و راهکارهای رسانه ای کاهش بروز اعتیاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت جمعیت شناختی و خانوادگی مراجعین به کمپ های ترک اعتیاد شهر یزد و راهکارهای رسانه ای کاهش بروز اعتیاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت جمعیت شناختی و خانوادگی مراجعین به کمپ های ترک اعتیاد شهر یزد و راهکارهای رسانه ای کاهش بروز اعتیاد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مصرف موادمخدر به عنوان عادتی نامقبول در تمام جوامع بشریمردان و زنان بی شماری را خصوصاً از سنین نوجوانی تا میانسالی باخود درگیر کرده است. مطالعات انجام یافته در این زمینه علل وعوامل مختلف فردی، اجتماعی و خانوادگی را در گرایش به مصرفمواد مخدر موثر می داند. در این پژوهش علاوه بر تعیین عواملجمعیت شناختی و خانوادگی مرتبط با بروز اعتیاد به ارائه راهکارهایرسانه ای در جهت کاهش بروز آنها نیز پرداخته شده است اینمطالعه با استفاده از سه روش اسنادی، پیمایشی و گروه اسمی انجامشده است. نمونه مورد مطالعه تعداد کل ۴۸۳ معتادی است که درسال ۱۳۸۹ جهت ترک به کمپ های ترک اعتیاد زیر نظر سازمانبهزیستی مراجعه کرده اند. نتایج نشان داد اعتیاد در مردان (۶۲/۱%)بیشتر از زنان (۳۷/۹%) می باشد، همچنین بیشتر معتادان (۵۶/۱%) متأهل و میانگین سنی معتادان مورد مطالعه ۹±۳۱/۶ سالمی باشد. اکثر معتادین (۵۳/۸%) سابقه مصرف مواد مخدر در خانواده خود داشته اند و همچنین مدت بهبودی در افرادی که در خانوادهخود فرد مصرف کننده دیگری داشته اند، به طور معنی داری کمترطول کشیده است. بیشترین ماده مخدر مصرفی به ترتیب هروئین،شیشه و سپس شیره و تریاک بوده است. میانگین سنی مصرفکنندگان حشیش و شیشه به طور معنی داری کمتر از دیگر معتادانمی باشد. میانگین سنی افراد تزریقی نیز به طور معنی داری پایین تراز دیگر معتادان می باشد. همچنین مصرف کنندگان شیشه و قرصبه طور معنی داری در افراد مجرد بالاتر است. مدت بهبودی بعد ازترک در افرادی که اولین بار مصرفشان در سن کمتری بوده، به طورمعنی داری نیز کمتر طول کشیده است. در این راستا مهم ترینراهکار رسانه ای جهت کاهش اعتیاد را می توان تهیه و پخش برنامهدر کلیه سطوح پیشگیری و برای کلیه سنین خصوصا جوانان ونوجوانان و همچنین بیشتر برای طبقات پایین اقتصادی اجتماعی راپیشنهاد داد. در ضمن لازم است که کلیه این برنامه ها قبل از پخشدر کمیته کاهش آسیب های اجتماعی صدا و سیما مورد بررسی وتایید قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.