حذف نیترات از ذخایرآب زیرزمینی و پساب ها به روش تقطیر غشائی با هدف حفظ منابع آبی و صرفه جویی در مصرف انرژی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حذف نیترات از ذخایرآب زیرزمینی و پساب ها به روش تقطیر غشائی با هدف حفظ منابع آبی و صرفه جویی در مصرف انرژی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حذف نیترات از ذخایرآب زیرزمینی و پساب ها به روش تقطیر غشائی با هدف حفظ منابع آبی و صرفه جویی در مصرف انرژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حذف نیترات از ذخایرآب زیرزمینی و پساب ها به روش تقطیر غشائی با هدف حفظ منابع آبی و صرفه جویی در مصرف انرژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حذف نیترات از ذخایرآب زیرزمینی و پساب ها به روش تقطیر غشائی با هدف حفظ منابع آبی و صرفه جویی در مصرف انرژی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

آب و ذخایر آبی یکی از ارکان مورد توجه در فرآیند توسعه پایدار هستند که حفظ و مدیریت مصرف آن باید به گونه ای باشد که نیازنسل آینده برای تامین این ماده حیاتی اولیه و ضروری در نظر گرفته شود. کمبود منابع آب شیرین موجود بر کره ی زمین و تغییرات آب و هوایی سال های گذشته که منجر به خشکسالی پی درپی مخصوصا در کشور عزیزمان شده است، نشان دهنده ی لزوم توجه بیشتر به حفظ منابع موجود و بازگرداندن پساب ها به چرخه ی آب است. در این میان مواد شیمیایی نقش زیادی در آلودگی آب های زیرزمینی و پساب ها دارند. یکی از این آلاینده ها نیترات است که برای سلامتی انسان خصوصا برای کودکان مضر است و بعضا باعث آسیب های جدی و حتی مرگ می شود و حذف آن از آب آشامیدنی اهمیت فراوانی از نظر زیست محیطی و بهداشتی دارد. آلودگی آب به نیترات دلایل متعددی از جمله استفاده از کودهای شیمیایی نیتراته در کشاورزی دارد. تقطیر غشائی روش نسبتا نوین برای خالص سازی محلول ها و تصفیه آب است. در این روش با صرف هزینه و انرژی پایین تر نسبت به روش های دیگر تصفیه آب مانند اسمز معکوس و رزین های تبادلی و… آب سالم تری را به روش آسان تری خواهیم داشت. در این روش به-علت نیاز نداشتن به دمای بالا در مصرف انرژی صرفه جویی می شود، درضمن در این روش می توان از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی استفاده کرد. ازآنجایی که بیشتر مناطق کشور ما در اکثر مواقع سال آفتابی هستند، این روش از نظر اقتصادی و صرفه جویی در مصرف انرژی بسیار به صرفه است. در این تحقیق برای حذف نیترات از آب یک دستگاه تقطیر غشائی صفحه ای طراحی و ساخته شد و با استفاده از غشاء پلی وینیلیدین فلوراید(PVDF) در یک فرآیند تقطیر غشائی مستقیم که در فشار اتمسفر و در دمای پایین تر از نقطه ی جوش آب انجام شد، هدایت الکتریکی آب گرم (خوراک) حاوی نیترات از s 136 به s 155 افزایش یافت در حالیکه هدایت الکتریکی آب سرد (تصفیه شده) در تمام طول انجام فرآیند مقدار ثابت بود. که این موضوع نشان دهنده ی این است که یون های نیترات از غشاء عبور نکرده اند و با عبور آب خالص از غشاء غلظت آن ها در خوراک افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.