تولید روغن خوراکی غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج با استفاده از روش استریفیکاسیونآنزیمی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید روغن خوراکی غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج با استفاده از روش استریفیکاسیونآنزیمی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید روغن خوراکی غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج با استفاده از روش استریفیکاسیونآنزیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید روغن خوراکی غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج با استفاده از روش استریفیکاسیونآنزیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید روغن خوراکی غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج با استفاده از روش استریفیکاسیونآنزیمی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

واکنش استر کردن داخلی با استفاده از مخلوطهای روغن آفتابگردان، گلیسرول و اسید لینولئیک مزدوج با ترکیب درصدهای مختلف انجام شد. برای انجام این فرآیند از لیپاز ویژه تثبیت شده (لیپوزیم آر ام آی ام) استفاده شده و آزمون های فیزیکی شیمیایی از جمله درصد اسید چرب آزاد، عدد پراکسید و پروفیل اسیدهای چرب بر روی نمونه های نهایی پس از فرآیند استری شدن انجام شد. واکنش استر کردن داخلی در دمای ۵۶ درجه سانتیگراد و به مدت ۸ ساعت همراه با ۳ گرم آنزیم در مخلوط واکنش انجام شد. فرآیند استری شدن موجب کاهش اسیدیته مخلوط واکنش و عدد پراکسید گردید. بیشترین میزان غنی سازی روغن از اسید لینولئیک ۳.۳۷ درصد بدست آمد. افزایش مقدار گلیسرول در مخلوط واکنش موجب کاهش عملکرد آنزیم گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.