تاثیر سطوح مختلف دانه آنیسون (Pimpinella anisum L. ) بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف دانه آنیسون (Pimpinella anisum L. ) بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف دانه آنیسون (Pimpinella anisum L. ) بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف دانه آنیسون (Pimpinella anisum L. ) بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف دانه آنیسون (Pimpinella anisum L. ) بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه آنیسون Pimpinella anisum L.به جیره بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار، ۴ تکرار و ۱۲ قطعه جوجه در هر تکرار، به مدت ۴۲ روز انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (شاهد) و سطوح مختلف دانه آنیسون ۰/۳، ۰/۶، ۰/۹ درصد بود که به صورت سرک به جیره اضافه شدند. جهت بررسی اثر دانه آنیسون بر پاسخ ایمنی اختصاصی پرندگان، دو قطعه جوجه از هر تکرار به صورت کاملا تصادفی با گلبول قرمز خون گوسفندی ۱ میلی لیتر سوسپانسیون ۱۰ درصد SRBC در ۲۸ روزگی، از طریق ورید بال ایمن شدند. نمونههای خون بدون ضد انعقاد پرندگان پس از گذشت ۷ روز از نوبت تزریق (در روزهای ۳۵ و ۴۲ روزگی) جمعآوری و برای ارزیابی عیار آنتیبادی ضد SRBC به روش هماگلوتیناسیون مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که افزودن سطوح مختلف دانه آنیسون به جیره جوجه های گوشتی تاثیر معنیداری بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی داشته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.