ارزیابی غلظت نیترات NO3 کاهو بر سلامت و امنیت غذایی درشهرستان شیراز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی غلظت نیترات NO3 کاهو بر سلامت و امنیت غذایی درشهرستان شیراز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی غلظت نیترات NO3 کاهو بر سلامت و امنیت غذایی درشهرستان شیراز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی غلظت نیترات NO3 کاهو بر سلامت و امنیت غذایی درشهرستان شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی غلظت نیترات NO3 کاهو بر سلامت و امنیت غذایی درشهرستان شیراز :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
در چند سال اخیر در کشورهای مختلف توجه زیادی به جذب نیترات توسط سبزیها از جمله کاهو شده است ومصرف بیش از حد کودهای شیمیایی ازته در تولید کاهو به پیامدهای زیست محیطی تجمع نیترات در خاک و ورود این عنصر به چرخه حیات میانجامد و به دلیل این که کاهو استعداد ژنتیکی زیادی برای تجمع نیترات دارد و از این طریقمقداری نیترات وارد بدن میشود تولید ماده سرطان زای نیتروز آمین میکند. با توجه به اهمیت میزان نیترات موجود در کاهو، در این بررسی میزان نیترات در ۳۰ نمونه کاهو در شهر شیراز در محدوده قصردشت –تاچارا در سه مرحله به فاصله ۱۰ روز یک بار اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که در زمانهای مورد بررسی، میزان نیترات در نمونه هایکاهو پایین تر از حد مجاز تعیین شده برای این محصول (۱۲۰۰میلی گرم در کیلو گرم وزن تر و ۲۴۰۰۰ میلی گرم در کیلو گرم وزن خشک) بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.