اثرات روشهای مختلف بهبود جوانهزنی بذر و رشد اولیه دانهال انار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات روشهای مختلف بهبود جوانهزنی بذر و رشد اولیه دانهال انار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات روشهای مختلف بهبود جوانهزنی بذر و رشد اولیه دانهال انار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات روشهای مختلف بهبود جوانهزنی بذر و رشد اولیه دانهال انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات روشهای مختلف بهبود جوانهزنی بذر و رشد اولیه دانهال انار :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
به منظور بررسی روش های بهبود جوانه زنی بذر و رشد اولیه دانهال انار آزمایشی در آزمایشگاه گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین در سال ۹۲-۱۳۹۱ تیمارها شامل بذرهای انار نوک چینی شده در غلظت های مختلف نیترات پتاسیم ۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰، ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر سرمادهی بذر های سالم انار (بدون نوک چینی) در زمان های ۱۵، ۳۰، ۴۵ و ۶۰ روز، سرمادهی بذر های نوک چینی شده انار در زمان های ۱۵، ۳۰، ۴۵ و ۶۰ روز شدند بیشترین وزن خشک ریشه چه مربوط به تیمارهای نیترات پتاسیم ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر می باشد بیشترین وزن خشک کل مربوط به نیترات پتاسیم ۳۰۰۰ میلی گرم در لیتر می باشد بالاترین شاخص رشد ساقه چه مربوط به تیمار بذور نوک چینی شده -سرمادهی ۱۵ روزه بود بیشترین درصد جوانه زنی مربوط به تیمار نوک چینی سرمادهی – ۶۰ روزه بود. با توجه به نتایج بدست آمده از آزمایش، تیمار نوک چینی سرمادهی ۶۰ روزه بین همه ی تیمارها نتیجه بهتری را بر روی در صد جوانه زنی نشان داد. همچنین تیمارهای نیترات پتاسیم به ترتیب در ، ۲۰۰۰ ، ۴۰۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر برای بهبود جوانه زنی توصیه می شوند. دلیل این نتیجه ورود بهتر آب و اکسیژن در بذر نوک چینی شده است و تاثیر نیترات پتاسیم برافزایش تنفس رویان می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.